Tenisçilere Kış Müjdesi

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, İBB Müjdat Gürsu Spor Kompleksi'nde 1 halı saha ve 1 tenis kortunun üzerinin kapatılacağını belirterek 'Eskiden çöplük olan bu alanda dileyen herkes yaz-kış demeden spor yapabilecek' dedi.

Tenisçilere Kış Müjdesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İBB Spor A.Ş. Silivri Müjdat Gürsu Spor Kompleksi’nin bu 2.sini düzenlediği tenis turnuvasının final müsabakaları, 22 Haziran 2012 Cuma akşamı oynandı. 27 Mayıs'ta başlayan, 4 kategoride toplam 90 kişinin katılımıyla düzenlenen tenis turnuvasının finalini AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Osman Umuç, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Halit Girgin, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar ile çok sayıda sporsever izledi.

 

KARAKAŞ MÜJDE VERDİ

Turnuvada sponsorlara ve dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları, törene katılan ilçe yöneticileri tarafından verildi. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, törende yaptığı konuşmada İBB Müjdat Gürsu Spor Kompleksi’nde 1 halı saha ve 1 tenis kortunun üzerinin kapatılacağını belirterek “Eskiden çöplük olan bu alanda dileyen herkes yaz-kış demeden spor yapabilecek. Eski çöplüğün bugün tenis sporuna da ev sahipliği yapan bir komplekse dönüşmesi, siyasetin hizmete nasıl dönüştüğünü, bu hizmetin de meyvelerini nasıl oluşturduğunu gösteren güzel bir örnektir” dedi.

AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca da tesisi Silivri’ye kazandıran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a teşekkür etti, Spor A.Ş. yöneticilerini de organizasyondan dolayı tebrik etti.