Yıldırım, voleybolda marka Silivrispor'dur

Yeni sezon da ilçeyi TVF 2. Ligde temsil etmeye hazırlanan Silivrispor Bayan Voleybol takımı ve tüm altyapıların malzemeleri İkinci Başkan Cengiz Yıldırım tarafından dağıtıldı.

Yıldırım, voleybolda marka Silivrispor'dur
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivrispor Kulüp İkinci Başkanı Cengiz Yıldırım, Silivri Çağrıbey Spor Salonu’nda idmanlarını gerçekleştiren voleybol altyapı ve A takımı ziyaret ederek yeni sezon malzemelerinin dağıtımını yaptı. Yeni sezonda Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig’de mücadele etmeye hazırlanan Silivrispor’da yeni sezon malzemelerinin dağıtımı yapıldı. Voleybolda Silivri’nin en etkili ismi olan Umut Teliv’in çalıştırıcılığını yaptığı Silivrispor bir çığ gibi büyümeye devam ediyor. Sporcu sayının her geçen gün arttığı Silivrispor Voleybol takımında bizzat İkinci Başkan Cengiz Yıldırım’ın ilgilenmesiyle tüm kategorilerin idman malzemelerinin teslimi yapıldı. Teslim de Silivrispor Kulüp Müdürü Nursal Bilir’de hazır bulundu.

DOĞRU İSİMLERLE YOLA ÇIKARSANIZ YOLDA KALMAZSINIZ

Yapılan idman malzemelerinin tesliminde kısa bir konuşma yapan Silivrispor ikinci Başkanı Cengiz Yıldırım; “Silivri’de sportif geleceğin sağlam temellerinin atıldığını çok net görmekteyiz. Bugün Çağrıbey Spor Salonunda gördüğümüz sporcu sayısı bizim geleceğimiz için umut olmuştur. Her geçen artan sayımız bizim doğru yolda, doğru eğitimci isimlerle yola çıktığımızın göstergesidir. Branşlarında uzmanlaşmış olan eğitimcilerimiz çocuklarımızın sportif geleceğine imza atmaktalar. Şimdi kulüp olarak idman malzemelerinin teslimini yaptık. Birkaç gün içinde de sporcularımızın kullanacağı idman eşofman ve tişörtleri getirip teslimini yapacağız. İlçemizde özellikle voleybol sporunda marka olduğumuzun bilinmesini de isterim” diyerek sözlerini tamamladı.