Başkan Işıklar Amcasını Kaybetti

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar amca acısı yaşadı. Başkan Işıklar'ın 82 yaşında hayatını kaybeden amcası Ramadan Işıklar için Piri Mehmet Paşa Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Başkan Işıklar Amcasını Kaybetti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın amcası Ramadan Işıklar, önceki gün hayata veda etti. 82 yaşında hastalığına yenik düşen Işıklar için Piri Mehmet Paşa Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye; Silivri Kaymakamı Salih Keser, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Silivri İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Hüseyin Turan, siyasi parti temsilcileri, oda ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, dernek başkanları, belediye başkan yardımcıları, Silivri Belediye personeli ve Işıklar ailesinin dost ve akrabaları katıldı.

Gerçekleşen cenaze töreninin ardından Ramadan Işıklar, Silivri Asri Mezarlığı’na defnedildi. Başkan Işıklar, cenaze sonrası amcasının hayrına ikramlarda bulundu.