Fenerköy şokta! 1 günde 2 ceset

Fener mahallesinde ikinci ceset bulundu.

Fenerköy şokta! 1 günde 2 ceset
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Fener mahallesinde ikinci ceset bulundu.

 

Silivri'nin Fener mahallesinde sabah saatlerinde işlenen cinayetin şoku atlatılamamışken mahalle sakinleri gelen ikinci ceset haberi ile sarsıldı. Fener mahallesinde mera sahasında Türkmenistan uyruklu kimliği bilinmeyen ve arkadaşı ile birlikte çobanlık yapan bir şahsın cesedi bulunmuştu. Olay yerine gelen Jandarma ekiplerinin ilk incelemesinde Türkmenistan uyruklu iki arkadaşın aralarında çıkan tartışma sonucu cinayetin işlendiği değerlendirilmişti. Geniş çaplı soruşturma başlatan Jandarma ekipleri şüpheliyi arama çalışması başlattı. Öte yandan öldürülen çobanın kimliğine ulaşıldı.

 

İkinci cesedi katil bildirdi

Öldürülen kişinin 32 yaşındaki Türmenistanlı Alim Dushamova olduğu belirlendi. Aynı çiftlikte birlikte yaşadıkları arkadaşı katil zanlısı şahsın kimliği ise henüz belirlenemedi. Akşam saatlerinde telefonla ihbarda bulunan zanlı, çiftlikte bir ceset daha olduğunu söyledi. Bir kişiyi daha öldürdüğünü ihbar eden zanlı, cesedin yerini de tarif etti.

Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı ve Jandarma ekipleri Fener mahallesinde bulunan çiftliğe akşam saatlerinde tekrar geri döndü. Çiftliğin arka kısmında bulunan gübreliğin altını kazan olay yeri inceleme ekipleri çuval içinde ve elleri bağlı halde bir ceset daha buldu. Olay yerinde yapılan ilk otopsinin ardından ceset adli tıp kurumuna gönderildi.

 

Zanlı halen aranıyor

Öte yandan bulunan ikinci erkek cesedinin kimliği henüz tespit edilemedi. Şahsın, Türkmenistan uyruklu olduğu düşünülürken cinayetin bugün işlenmediği değerlendiriliyor. Yapılan ilk incelemede cinayetin daha önce işlendiği ve cesedin çiftliğin arkasına gömülerek bekletildiğinin tespit edildiği öğrenildi. Olayın faili olduğu düşünülen şüpheli ise aranıyor. İkinci ceset haberi ile sarsılan Fener Mahallesi sakinleri ise tedirgin...