Bozoğlu 'Günü Geldiğinde Özcan Bey Alır Cevabını'

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar'ın Cumhur İttifakı Meclis Listesiyle ilgili yaptığı değerlendirmelere ve ileri sürdüğü iddialara, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, ' Biz boş laf üretmiyoruz, hizmet üretiyoruz' yanıtını verdi.

Bozoğlu 'Günü Geldiğinde Özcan Bey Alır Cevabını'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Özel Haber İmtiyaz Sahibi Fatma Sarıbıyık Yıldırım'a özel açıklama yapan, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar’ın AK Parti- MHP Meclis Listesiyle ilgili eleştirilerini “ Boş laf” olarak değerlendirdi. Polemiğe girmeyeceklerini söyleyen Bozoğlu; “Polemiğe girerek zaman kaybetmeyeceğiz. Biz boş laf üretmiyoruz, hizmet üretiyoruz. Silivri halkına hizmet etmek için Belediye Başkan Adayımız Volkan Yılmaz, Belediye Meclis Üyesi Adaylarımız ve tüm kadrolarımızla birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz işimize bakıyoruz. Günü geldiğinde yaptıklarımızla Özcan bey alır cevabını” dedi.

KAFAYI KALDIRIP AYNAYA BAKSIN

Silivri halkının iki park bir bahçe, gerisi davul zurna eğlence zihniyetinden bıktığını da sözlerine ekleyen AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu; “Allah iki kulak vermiş 1 ağız, çok dinleyelim az konuşalım diye. Pek kafayı kaldıramıyor herhalde ki aynaya baksın görsün. Biz laf degil icraat üretttik ve üretmeye devam edecegiz. İki park bir bahçe, gerisi davul zurna eğlence zihniyetinden insanlar bıktı” dedi.