Ardan Özmenoğlu, 'Mimoza' heykelleri ile Trendyol Sanat'ta

Trendyol Sanat, Türk çağdaş sanatçı Ardan Özmenoğlu'nun 'Mimoza' adlı limitli edisyon heykellerini, 24 Şubat itibariyle GLOBART işbirliğiyle sanatseverlerle buluşturacak.

Ardan Özmenoğlu, 'Mimoza' heykelleri ile Trendyol Sanat'ta
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Trendyol Sanat, Türk çağdaş sanatçı Ardan Özmenoğlu’nun ‘Mimoza’ adlı limitli edisyon heykellerini, 24 Şubat itibariyle GLOBART işbirliğiyle sanatseverlerle buluşturacak.

150’den fazla sanatçının bine yakın eserini sanatseverlerle buluşturan Trendyol Sanat, her ay işbirliği yaptığı farklı bir sanatçının eserini limitli veya açık edisyon olmak üzere kısa süreliğine satışa sunuyor. platformda, bu ay 24 Şubat itibariyle, GLOBART işbirliğiyle Ardan Özmenoğlu yer alıyor.

Popüler kültüre ait ifade ve imgeleri kendi tarzıyla yorumlayan sanatçı Ardan Özmenoğlu tarafından sadece 50 adet üretilen Mimoza isimli eser, platform üzerinden satışa çıkıyor. Trendyol Sanat’la sanatın ve sanat eserlerinin daha ulaşılabilir kılındığını ve bu yüzden işbirliğinde yer almaktan mutlu olduğunu dile getiren Ardan Özmenoğlu’nun, 10,5 x 9 x 9 santimetre boyutlarındaki eseri sanatçı imzalı teslim edilecek.

Verilen bilgiye göre Trendyol Sanat, zaman ve mekan sınırlarını kaldırarak çağdaş sanatı her an ve herkes için ‘ulaşılabilir’ kılıyor. Platformda resim, baskı, gravür, fotoğraf, heykel, cam, seramik, illüstrasyon ve grafik olmak üzere yüzlerce esere, Trendyol mobil uygulamasından ve trendyol.com/sanat adresinden ulaşılabiliyor.