Alkollü sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetti, zikzak çizdikten sonra takla attı

SARIYER HACIOSMAN BAYIRI CADDESİNDE ALKOLLÜ SÜRÜCÜ DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİKTEN SONRA ÖNCE ZİKZAK ÇİZDİ ARDINDAN DA TAKLA ATARAK DURABİLDİ. TAKLA ATAN OTOMOBİLDE BULUNAN SÜRÜCÜ YARALANARAK HASTANEYE KALDIRILDI. OLAY YERİNDEKİ BİR TRAFİK POLİSİ DE TAKLA ATAN OTOMOBİL İÇİNDEKİ TÜRK BAYRAĞINI ZARAR GÖRMEMESİ İÇİN ALDI.

Alkollü sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetti, zikzak çizdikten sonra takla attı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sarıyer Hacıosman Bayırı Caddesinde alkollü sürücü direksiyon hakimiyetini kaybettikten sonra önce zikzak çizdi ardından da takla atarak durabildi. Takla atan otomobilde bulunan sürücü yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olay yerindeki bir trafik polisi de takla atan otomobil içindeki Türk Bayrağını zarar görmemesi için aldı.

Kaza, saat 02.30 sıralarında Sarıyer Hacıosman Bayırı Caddesi Tarabya istikametinde meydana geldi. İddiaya göre Tarabya istikametine seyir halinde olan Mustafa K. idaresindeki 34 GZ 8344 plakalı otomobil sürücüsünün alkollü olmasından dolayı önce zikzak çizdi ardından da takla atarak durabildi.

Otomobilin takla attığını gören diğer sürücüler durumu hemen itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler araç içinde sıkışan sürücüyü kurtarmak için çalışma başlattı. Ekiplerin çalışması sonucu sıkıştığı yerden çıkarılan sürücü sağlık ekiplerine teslim edildi.

Trafik Polisi otomobil içindeki Türk Bayrağını yanına aldı

Olay yerine gelen trafik polislerinden biriside takla atan otomobil içindeki Türk Bayrağını alarak yanına aldı. Bu anlar ise kameralar tarafından kaydedildi. Kaza yerine çağrılan çekici ile otomobil bulunduğu yerden kaldırıldı.

Bir süre boyunca trafiğe kapatılan cadde otomobil kaldırıldıktan sonra tekrar açıldı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.