Mektebim'de görkemli tören

Silivri'de faaliyete açılan Mektebim Okulları yoğun katılımla gerçekleşen törenle start aldı

Mektebim'de görkemli tören
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeni eğitim-öğretim yılında hizmet verecek olan Mektebim Okullarının açılış törenine İçişleri Eski Bakanı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Milletvekili Abdülkadir Aksu, AK Parti Milletvekilleri Tülay Kaynarca, Gülay Dalyan, Çiğdem Münevver, Alev Dedegil, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, AK Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş, CHP İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, Silivri İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Güntekin, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, İş adamları, Siyasi parti temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Öğrenci ve Veliler katıldı.

Mektebim Okulları Silivri’de faaliyete açtığı kurumda Anadolu Lisesi, Fen Lisesi ve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi olarak faaliyet gösterecek.

Oyman: Eğitime yatırım insana yatırımdır

Törenin açılış konuşmasını Mektebim Okulları Genel Müdürü Mahmut Oyman yaptı. Oyman konuşmasında “Mektebim Okulları Bakırköy ve Büyükçekmece’den sonra Silivri’de de hizmete girdi. Mektebim gelişimi kendine ilke edinmiş bir eğitim kurumudur. Eğitime yapılan yatırım insana yapılan yatırımdır. Okullarımızda yabancı dil eğitimi anaokulundan başlayarak verilmektedir. Kampüslerimiz öğrencilerin okulu sevmesi için tasarlanmıştır. Bu ruh anlatılmaz yaşanır” dedi.

Kalko: Temel ilkemiz herkesin gittiği yoldan gitmeyerek iz bırakmaktır

Ardından söz alan Mektebim Okulları Kurucusu Ümit Kalko da Mektebim Okulları olarak 5 okul, 4 dershanemiz hizmet vermektedir. Silivri’ye mimarisi güzel çok amaçlı bir okul kazandırdık. Okulumuz son teknoloji ile donatılmıştır. Güzel Sanatlar Okulumuzda Sanatçılar, Fen Liselerimizde bilim adamları, Sağlık Lisemizde de donanımlı sağlık personeli yetiştiriyoruz. Temel ilkemiz herkesin gittiği yoldan gitmeyerek iz bırakmaktır.  Belediye Başkanımıza, Milli Eğitim Müdürümüze ve bizleri bu özel günde yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim“ dedi.

Işıklar: Bu okulun açılmasından onur duydum

Açılışta konuşan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar “Silivri girişinde böyle bir eğitim kurumu açıldığı için çok mutluyum. Ben başından beri bu arazinin eğitim alanı olmasını istiyordum. Ümit Bey’le 4 yıl önce bir kurs açılışında tanışmıştık. Kendisinin heyecanına şahit oldum. Silivri’de böyle bir okul açmasından onur duydum. Silivrimiz için güzel bir tesis kazandı. Bundan birkaç yıl önce Bahçelievlerden servisleri geliyordu öğrencilerimizi alıyordu. Silivrimize böyle bir okul açılması son derece güzel. Ben ortaya böyle güzel sonuçlar çıkacağını biliyordum. Bu okulun öğrencileri çok şanslıdır. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar da yaptığı konuşmada Mektebim Okulunda kaliteli ve donanımlı bir eğitim olacağına eminim. Doğru insanlarla doğru eğitim verilir” dedi.

Aksu: Bu okulda vatanını seven insanların yetişmesini dilerim

Açılışa katılarak konuşma yapan İçişleri Eski Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu “Çatalca’daki bir program nedeniyle buraya geç kaldık bu nedenle özür diliyorum.  Bu güzel eseri meydana getiren kişilere çok teşekkür ediyorum. Eğitime yapılan yatırım en önemli yatırımdır. Genel Başkanımız dershanelerin kapatılacağını açıklarken, dershanelerin özel okullara dönebileceğini söylemişti. Bu okulda vatanını milletini seven bayrağına sahip çıkan insanların yetişmesini ümit ediyorum” dedi. Yapılan konuşmaların ardından açılışa katılanlara okul binası gezdirilerek tanıtıldı. Açılış kokteyli tanıtımın ardından son buldu.