Türk Sağlık Sen'de güven tazelendi

Türk Sağlık Sen İstanbul 5 Nolu Şube Kongresi 22 Aralık 2012 Günü Beylikdüzü Atrium Karşısındaki Muhtar Halis'in yeri Restaurant'ta Yapıldı.

Türk Sağlık Sen'de güven tazelendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türk Sağlık Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ve Genel Başkan Yardımcısı Hasan Şirin ile İstanbul daki1-2-4-6 ve üniversite şube başkanları şube yönetimleri ve misafir konuklar Türk Sağlık Sen 5 Nolu Şube Kongresine katıldılar.

Kongrede 5 nolu şube Başkanı Oğuz Toy'un dilek ve temennileri ve Türk Sağlık Sen Genel Başkanı Önder Kahveci'nin Genel sağlık yasası, kamu hastane birlikleri ve iyi dilek temennilerini belirttikleri konuşmaların ardında Seçime geçildi.

 

Seçimde Türk Sağlık Sen İstanbul 5 Nolu Şube 2.Olağan Genel Kuruluna 89 Delege İştirak Ederek Oy Kullandı. Şube Başkanı Oğuz Toy ve yönetim kurulu 89 delegenin oyunu alarak tekrar göreve seçildi. Yeni yönetim Bakırköy'den Silivri’ye Kadar olan bölgede 1700 Sağlık çalışanın seçtiği delegelerle, delegelerin % 100 oyunu alarak yönetim olarak bölgede yapmış oldukları çalışmalarla güven tazelediklerini kanıtlamış oldu.

 

Yapılan Kongre Sonrası Türk Sağlık Sen İstanbul 5 Nolu Şube yönetimi şu şekilde oluştu;

 

 

YÖNETİM KURLU (ASIL)

Şube Başkanı 1- Oğuz TOY

Şube Sekreteri 1- Perihan ATEŞ

Şube Mali Sekreteri 1- Hakan ESEN

Şube Teşkilatlandırma Sekreteri 1- Murat ATALAR

Şube Eğitim ve Basın Sekreteri 1- Fatih KONYA

Şube Toplu Paz ve Mevzuat Skr 1- Kenan TUNCAL

Şube Sosyal İşler Sekteri 1- Mehmet İlker ÖKSÜZ