Çocukluk arkadaşını kalbinden bıçakladı

Kapaklı Pınar Bulvarı'ndaki bir mekanda birlikte alkol alan L. G. (44), A. G. (43), ile İ.U. henüz nedeni belirlenemeyen bir sebepten ötürü tartışmaya başladı. Sözlü tartışmanın giderek büyümesi üzerine A.G., eline geçirdiği ekmek bıçağını çocukluk arkadaşı olduğu öğrenilen L.E.'nin kalbine sapladı. L.E., yapılan tüm müdahalelere rağmen olay yerinde yaşamını yitirdi.

Çocukluk arkadaşını kalbinden bıçakladı

Kapaklı’da dün gece saat 03:30 sıralarında meydana gelen olayda bir kişi yaşamını yitirdi. Edinilen bilgiye göre Pınar Bulvarı üzerinde bir mekanda birlikte alkol alan L. G., A. G., ile İ.U. henüz nedeni belirlenemeyen bir sebepten ötürü tartışmaya başladı. Sözlü tartışma giderek alevlenince iddiaya göre L.E. ile A.G., birbirlerine vurmaya başladı. 
KALBİNDEN BIÇAKLANDI
Bu esnada A.G., eline geçirdiği ekmek bıçağını çocukluk arkadaşı olan L.E.’nin kalbine sapladı.
OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ
Tek bıçak darbesiyle yere yığılan L.E.’ye ilk müdahale 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapıldı. Sağlık ekipleri uzun bir süre L.E.’ye kalp masajı yaptı. L.E. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak olay yerinde yaşamını yitirdi. 
ZANLI’NIN 226 PROMİL ALKOLLÜ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ
Olay yerine gelen Polis Ekipleri zanlı A.G.’yi göz altına aldı. A.G’nin yapılan alkol testinde 226 promil alkollü olduğu belirlendi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.