Polis 'o anneyi' yakaladı

Kapaklı İsmetpaşa Mahallesi'nde çöp konteynırına atılmış bir şekilde ölü bulunan bebeğin annesi N.K. (33), Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin 9 saatlik başarılı bir operasyonu sonucunda yakalayarak gözaltına aldı. N.K., yapılan ilk sorgusunun ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Polis 'o anneyi' yakaladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Tekirdağ’dan gelen Asayiş Şube ekipleriyle birlikte başarılı bir çalışmaya imza attı. Ekipler, Yeni doğmuş bebeğini çöpe atan kadını ihbarın ardından 9 saatlik başarılı bir operasyon sonucunda yakalayarak gözaltına aldı.
EDİRNE’DEN KAPAKLI’YA GELDİ
Olay Pazar günü saat 07.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre eşinin vefatı sonrasında Edirne’de çocuklarıyla birlikte yaşayan 4 çocuk annesi N.K. (33) Kapaklı Emlak Konutları’nda bir sitede ikamet eden ablasının yanına geldi. 
POŞETİ ÇÖP KONTEYNERİNE BIRAKTI
Bir süredir ablasının yanında kalan N.K.’nın doğumu sabaha karşı banyoda yaptığı öğrenildi. İddiaya göre çocuğunun ölü doğduğunu ifade eden N.K., çocuğu paspasa sardıktan sonra bir poşete koydu. Bulunduğu ikametgahtan ayrılan N.K., elindeki poşeti çöp konteynırına bırakarak olay yerinde uzaklaştı. 
TİTİZ BİR ÇALIŞMA YÜRÜTÜLDÜ
Olayın ardından Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Büro Amirliği , Tekirdağ’dan gelen Asayiş Şube ekipleriyle birlikte çok yönlü bir çalışma başlattı. Çalışmalar kapsamında çevre sakinlerinin ifadelerinin yanı sıra kamera kayıtları da inceledi. Oldukça titiz bir çalışma yürüten Asayiş Şube Büro Amirliği ekipleri bir şahsın saat 07.10 sıralarında elinde bulunan poşeti çöp konteynırına attıklarını fark etti. 
ABLASININ EVİNDE GÖZALTINA ALINDI
Araştırma derinleştiren ekipler hastaneler, sağlık birimleri ile çevrede yaptıkları incelemelerin ardından şahsın, Edirne’den ablasının yanına ziyarete gelen N.K. olduğunu tespit ettiler. Asayiş Büro Amirliği ekipleri Emlak Konutları’nda ki bir siteye girerek şahsı misafir olarak geldiği ablasının evinde yakalayarak gözaltına aldı.
CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
Aynı günün akşamı saat 23.30’da bulunduğu ablasının evinde yakalanan N.K., İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirilerek ilk ifadesi alındı. N.K., alınan ilk ifadesinin ardından mahkemeye çıkarıldı. N.K., mahkemede yapılan sorgulamasının ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
KONTEYNERİN İÇİNDE BULUNMUŞTU
Kapaklı İsmetpaşa Mahallesi’nde Pazar günü saat 14.00’da karton toplayan bir kişi çöp konteyneri içerisinde küçük bir halı parçasına sarılı vaziyette hareketsiz şekilde bir bebekle karşılaşmıştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri erkek bebeğin öldüğünü belirlemişti. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı’nın yaptığı incelemenin ardından bebeğin cansız bedeni, Kapaklı Belediyesi’ne ait cenaze aracı ile Çerkezköy Devlet Hastanesi morguna ardından Adli Tıp Kurumu’na gönderilmişti