Yıldırım 'Beyaz liste ile ortak liste oluşturduk'

CHP Silivri ilçe başkan adayı Abdullah Yıldırım,yarın yapılacak delege seçiminde 'örgütümüzün bütünlüğünü korumak adına, 24 KASIM 2019 PAZAR günü gerçekleşecek DELEGE seçimlerinde BEYAZ LİSTE ile ortak liste oluşturduğumuzu kamuoyunun bilgisine saygıyla duyururuz.'şeklinde yazılı bir açıklama yaptı.Yıldırım'ın bu açıklaması Berker Esen ile ortak hareketmi ediyor sorusunu akıllara getirdi.

Yıldırım 'Beyaz liste ile ortak liste oluşturduk'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Silivri ilçe başkan adayı Abdullah Yıldırım’ın yazılı olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Değerli Yol Arkadaşlarım;

Bugün gerçekleştirilen delege seçimlerimizde KIRMIZI LİSTE hareketimizin denge ve belirleyici bir unsur olduğu üyelerimiz tarafından takdir edilmiştir. Üyelerimizin bize yüklemiş olduğu tarihi misyonu görüyor ve örgütümüzün sesine kulak veriyoruz.

İşte tam da bu noktada, KIRMIZI LİSTE HAREKETİ olarak partimizin geleceği, birliği ve beraberliğini yeniden sağlam temeller üzerine tesis etmek ve Mustafa Kemal ATATÜRK’ün emaneti olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin sözde değil özde, sarsılmaz bekçileri olan örgütümüzün bütünlüğünü korumak adına, 24 KASIM 2019 PAZAR günü gerçekleşecek DELEGE seçimlerinde BEYAZ LİSTE ile ortak liste oluşturduğumuzu kamuoyunun bilgisine saygıyla duyururuz.

Yapılacak delege seçimlerinde tüm örgütümüzün BEYAZ LİSTE’ye güç vermesini dilerim.

Cumhuriyet Halk Partisi,

Cumhuriyet Halk Partililerindir!

Abdullah YILDIRIM

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkan Adayı