Çizgi Koleji, öğrencilerini Londra'ya götürüyor

"Yaparak yaşayarak öğrenme" modelini kendine ilke edinen Çizgi Koleji, öğrencilerinin okulda edindikleri yabancı dil eğitimlerini hayata entegre etmek, öğrendikleri dilin kültürünü tanıtmak, kendilerine uluslararası bir sosyalleşme alanı sağlamak ve uluslararası geçerliliği olan okullarda eğitim görmenin mutluluğunu yaşamak için öğrencilerini İngilizcenin ana vatanı olan Londra'ya götürüyor.

Çizgi Koleji, öğrencilerini Londra'ya götürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Öğrenciler seviye tespit sınavı, dil eğitimi ve bitirme sertifikasını kapsayan programın yanı sıra gündüz ve akşam aktivitelerinde farklı millet ve kültürlerden öğrenciler ile bir araya gelerek kendilerine uluslararası bir insan portföyü yaratacaklar.

Bunlara ek olarak programda Buckingham Palace, Westminster, Covent Garden, Leicester Square, Oxford Street, Madam Tussaud, British Museum, Tate Modern Piccadilly Circus, BigBen, Trafalgar Square, Natural History Museum, London Eye, Harrods gezilerlimiz dahil edilerek öğrenciler İngiltere’nin tarihi dokusunu da tanıyacaklar. Hem İngiltere’yi keşfedecekler hem de yabancı dil eğitimlerini tamamlayacaklar.