SİAD 'Silivri Expo''ya hazır

Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği (SİAD) önümüzdeki günlerde Silivri'de gerçekleştirilecek olan etkinlikle işsizle işveren bir araya gelerek, ticari ve sosyal iletişimin arttırılması hedeflendiği 'Silivri Expo' hakkında bilgilendirme amaçlı kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.

SİAD 'Silivri Expo''ya hazır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği (SİAD) önümüzdeki günlerde Silivri’de gerçekleştirilecek olan etkinlikle işsizle işveren bir araya gelerek, ticari ve sosyal iletişimin arttırılması hedeflendiği “Silivri Expo”  hakkında bilgilendirme amaçlı kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.

SİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kocabaş Başkanlığında düzenlenen basın toplantısına derneğin yönetim kurulu üyeleri, üyeleri, Silivri Belediyesi Kariyer İstihdam Ofisi yöneticileri Orhan Öpçin, Önder Çolak ve basın mensupları katıldı.

SİAD Başkanı Hakan Kocabaş, 27-28-29 Mayıs tarihlerinde Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği ve Silivri Belediyesi işbirliği ile Silivri Expo olarak gerçekleşecek program ile ilgili olarak bilgiler verdi. Mega Saray Tesisleri’nde düzenlenecek olan Silivri Expo’da iş arayanlar ve yeni mezunlar firmaların açacağı stantlarda özgeçmişlerini paylaşarak, iş bulma imkânı yakalayacak. Silivri Expo’da Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği üyelerinin yanı sıra, Yedi Tepe Üniversitesi, SGK, Silivri Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi de stant açacak. Ticari ve sosyal iletişimin arttırılmasının hedeflendiği Silivri Expo’da, girişimciler başarı sırlarını paylaşacak, konferanslar gerçekleşecek. 

Toplantı sonunda SİAD üyeleri yapılacak olan etkinlikle ilgili olarak görüşlerini katılımcılarla paylaşarak bu yıl ilki gerçekleştirilecek etkinliğin Silivri’ye hayırlı uğurlu olması temennileriyle toplantı sonlandırıldı.


Haberin videosu için alternatif link