Yeni konut projesi için ön talepler başladı

Saral LİFE projesi Silivri'de göre yapan ceza infaz kurumu personellerini esnek imkânlarla konut sahibi yapmaya aday

Yeni konut projesi için ön talepler başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CİPDER Genel Başkan Yardımcı Zafer Baysal'ın yoğun gayretleri ile şekillenen proje kapsamında, Silivri 1626/1 parsel üzerinde 2 etap olarak düşünülen sitelerde konut sahibi olmak isteyen başta CİPDER üyeleri ve diğer ceza infaz kurumu personelinin 15 Şubat 2017 tarihine kadar aşağıdaki ön talep formunu doldurarak Zafer Baysal (506 461 75 36) veya Hakan Bozkurt'a (533 645 00 50) elden, e-posta ile veya whatsapp'tan iletmesi gerekmektedir.

Kuzey Marmara Otoyoluna, 3. Havalimanına ve yapımı tamamlanan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne ulaşım kolaylığı nedeniyle büyük önem taşıyan Silivri, gayrimenkul yatırımlarının zirve ilçesi oldu. Bu bağlamda Silivri lokasyonunda yer alan Saral Life, bölgenin en prestijli ve ilk konsept projesi özelliği taşıyor. Yeni konutlar bölgesinde, TEM ve E-5 otoyollarına ve şehir merkezine, Silivri sahiline, yeni çevre yolu, hafif raylı sistem ve yeni otogara çok yakın, sağlam zemin üzerinde özel olarak hazırlanan Saral Life'ta cadde dükkânlar, kafeteryalar, yüzme havuzu, su kaydırağı, 24 saat güvenlik, genel jeneratör, kapalı otopark, merkezi uydu yayını, açık ve kapalı spor alanları, parklar ve çocuk oyun alanları gibi birçok seçenek bulunuyor.

SARAL LİFE HAKKINDA

Silivri'nin en güzel lokasyonunda, hemen TEM bağlantı yolu yanında, eşsiz konumda yeni bir eser; SaralLife... 

1. Etabı toplam 168 daire, 7 blok, 9 adet cadde dükkânlar ve 1 adet market alanından oluşuyor.

Daireler 100 m2, 121 m2, 136 m2, 145 m2, 161 m2, 166 m2 ve 176 m2'lerde farklı konum, kat ve yönlerde 7 değişik alternatifle sunuluyor.

Su parklarından marketine, kapalı otoparklarından yürüme yollarına ve fitness salonuna kadar gerçek bir konfor ve keyif noktası SaralLife'ta, aynı zamanda dünya markası kafeler, restaurantlar ve mağazalar yerini almaya hazırlanıyor.

Gelin siz de bu keyifli hayatın kapılarını SaralLife'ta aralayın!

Her şey sizin için düşünüldü. Bütün ihtiyaçlarınıza hizmet verecek şekilde tasarlanan SaralLife gerek eğlence, gerek keyif, gerek rahat bir hayat için özel olarak donatıldı. Konfordan ve kaliteden kesinlikle ödün vermeyen bu muhteşem eserde sizlere yeni bir yaşam sunuluyor.