Aniden ortaya çıkan gelişmeler düşüncelerinizi etkileyebilir ve değiştirebilir

Bugün meydana gelen gelişmeler sizi heyecanlandıracak ve yeni girişimlerde bulunmak için kuvvetli arzular duyacaksınız, olayları doğru değerlendirmek için gayret gösteriyorsunuz, fakat sert bir tavır içinde bulunabilirsiniz, burcunuz size bugün tüyolar veriyor...

Aniden ortaya çıkan gelişmeler düşüncelerinizi etkileyebilir ve değiştirebilir
TAKİP ET Google News ile Takip Et

5 Aralık 2017 Salı Koç Burcu 

Bugün kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Güne daha istekli başlayacak ve çeşitli fırsatlar ile karşılaşacaksınız. Duygularınızın derinleştiği bir dönemdesiniz ancak farklı çevreler ve marjinal kişilerden etkilenebilirsiniz. Geleceğe yönelik beklentileriniz artabilir ve hırslı bir tavır içine girebilirsiniz. Fakat hırs yaptığınız konuda çok fazla ısrarcı olmayın ve güç mücadelesi gerektiren durumlardan uzak durun. Yeni atılımlarda bulunabilirsiniz ve isteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyabilirsiniz. Dış görünümünüzde değişiklikler yapmayı arzu edeceksiniz.

5 Aralık 2017 Salı Boğa Burcu

Aniden ortaya çıkan gelişmeler düşüncelerinizi etkileyebilir ve değiştirebilir. Fakat duygularınızı ortaya koyarken aceleci davranmayın. Zaten sabahın erken saatlerindeki yoğun duygularınız ile birlikte ortaya çıkan korkularınız ile başa çıkmanız gerekecek. Fakat cesur ve güçlü bir tavır içinde bulunacaksınız. Sabırlı bir kararlılık göstermeyi başaracak ve sevdiklerinizin desteğini alacaksınız. İsteklerinizi ortaya koymadan önce tekrar gözden geçirebilirsiniz ve önem verdiğiniz kişilerin dikkatini çekecek ciddi konulara odaklanacaksınız. Sizin için hareketli bir gün ve enerjiniz giderek yükseliyor.

5 Aralık 2017 Salı İkizler Burcu 

Bugün meydana gelen gelişmeler sizi heyecanlandıracak ve yeni girişimlerde bulunmak için kuvvetli arzular duyacaksınız. Bir süredir görmediğiniz yakınlarınızla haberleşebilir ve katılacağınız büyük organizasyonlarda yeni kişiler ile arkadaşlık ilişkileri kurabilirsiniz. Çevrenizin genişlediği bir dönemdesiniz. Üstelik yeni insanlar ve farklı bilgiler ile karşılaşmak sizi heyecanlandıracak ve keyfinizi yerine getirecek. Kısa yolculuklar yapabilir, hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Sevip saydığınız büyükleriniz ile ilgileneceksiniz ve onlar da sizi destekleyecekler.

5 Aralık 2017 Salı Yengeç Burcu 

Olayları doğru değerlendirmek için gayret gösteriyorsunuz, fakat sert bir tavır içinde bulunabilirsiniz. Daha makul ve sevgiyle davranmak için gayret gösterin. İstekleriniz ile ilgili beklentileriniz büyük olabilir ve radikal değişiklikler yapmanız gerekebilir. Aslında kendinizi yenilemeniz mümkün. Fakat mevcut durumu korumaya çalışırken aynı zamanda radikal değişiklikler yapamazsınız. En iyisi olayları akışına bırakın ve kendinizi fazla zorlamayın. Günün ilerleyen saatlerinde arkadaşlarınız ile haberleşeceksiniz ve girişimde bulunmak için harekete geçeceksiniz. İlişkilerinize özen göstermeniz gerekiyor.

5 Aralık 2017 Salı Aslan Burcu 

Güne heyecanlı başlayacaksınız ve isteklerinizi gerçekleştirmek için düşüncelerinizi ve duygularınızı değiştireceksiniz. Bugün daha iyimser ve yapıcı bir tavır içinde bulunabilirsiniz ve çevrenizin desteğini alabilirsiniz. Yabancı ülkeler, büyük organizasyonlar ve ciddi işler yapmak için kuvvetli arzularınız var. Ancak sabırlı olmanız gerekiyor. Yapmak istediklerinizi ertelemek zorunda kalmış olabilirsiniz. Gecikmeler yüzünden baskı hissediyor olabilirsiniz ancak olaylara bakış açınızı değiştirmeyi başarabilirseniz, bu durumun da fırsat olduğunu anlayacaksınız. Bugün arkadaşlarınız ile buluşabilir, keyifli vakit geçirebilirsiniz.

5 Aralık 2017 Salı Başak Burcu 

Bugün uzaklarda bulunan dostlarınızla görüşebilir, iş veya çeşitli amaçlar ile yolculuk yapabilirsiniz. Veya seyahat hazırlıkları yapabilirsiniz. Bu arada çevrenizin kıskançlığını çekecek davranışlarda bulunmamaya özen göstermelisiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyduğunuz bir dönemdesiniz ve karar veremediğiniz konulara yönelik araştırmalar yapabilirsiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzularınız var. Önem verdiğiniz kişiler ve sevdikleriniz sizi destekliyor. Bu arada kendi isteklerinizi gözden geçirirken sorumluluklarınızın baskısını hissedebilirsiniz.

5 Aralık 2017 Salı Terazi Burcu 

Parasal konulara yönelik endişe duymanız mümkün. Fakat kararlarınızı uygulamak için bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz. Özellikle yabancılar ile ilişkileriniz yeni boyutlar kazanacak ve olaylara bakış açınız değişecek. Fakat çok fazla detaylar ile ilgilenebilir ve konuyu her açıdan düşünürken esas olan durumdan uzaklaşabilirsiniz. Bunun sonucunda şansınızı kullanmanız pek kolay değil. Hatta bu durum şanssızlığa bile dönüşebilir. Fakat bugün kendinizi daha iyi hissedeceksiniz ve özellikle açık hava ve değişik ortamlar ilginizi çekecek. Katılacağınız bir organizasyonda yeni tanışacağınız kişilerden etkilenebilirsiniz ve huzursuzluk hissedebilirsiniz. Yeniliklere açık olun ve sevdiklerinizi fazla zorlamayın.

5 Aralık 2017 Salı Akrep Burcu 

Yapıcı ve olumlu tavırlarınız ile hem çevrenizi, hem de yakınlarınızı etkileyeceksiniz. Kafanız karışık olabilir ve düşüncelerinizi gerçekleştirmek size pek kolay gelmeyebilir fakat duygularınız güçlü olacak. Sevdiğiniz ile aranızdaki ilişkiler yeni boyutlar kazanıyor. Bu arada yatırım yapmak ve yeni atılımlarda bulunmak için kuvvetli arzular duyacaksınız. Güçlü kişiler ile dostluk ilişkileri kurabilir ve kararlı tavırlarınız ile etkileyici olabilirsiniz. Bugün alacağınız haberler keyfinizi yerine getirecek. Projelerinizi yakınlarınıza anlatabilirsiniz ve onların yardımını isteyebilirsiniz. Kendinize olan güveniniz giderek yükseliyor.

5 Aralık 2017 Salı Yay Burcu 

Güne istekli başlayacaksınız ve sizi rahatsız eden konulardan uzaklaşıp hareketli bir gün geçireceksiniz. Zaten hareket halinde olmak, keyfinizi yerine getiriyor. Farklı felsefeler, yabancı ortamlar ve değişik mekanlar ilginizi çekecek. Ancak detaylar ile çok fazla ilgilenmeyin ve şansınızı iyi değerlendirmek için gayret gösterin. Uzaklarda yaşayan yakınlarınız ve yabancılar ile olan ilişkilerinizi gözden geçirirken küçük detaylara takılı kalmayın. Bugün karşılaştığınız kişiler hayata bakış açınızı değiştirebilirler.

5 Aralık 2017 Salı Oğlak Burcu 

Güçlü istekleriniz ve ileriye dönük beklentileriniz yüzünden gerilim hissediyorsunuz. Fırsatları değerlendirmek için biraz daha rahat davranmalı, olayları kontrol etmek için fazla zorlamamalısınız. Sabahın erken saatlerinde duygusal gerilim hissedeceksiniz fakat daha sonra duygularınız değişmeye başlayacak. İsteklerinizi gözden geçirecek ve daha makul bir tavır içine gireceksiniz. Üstelik yakınlarınız ve arkadaşlarınız sizi destekliyor. Yakınlarınızın ilgisi moralinizi yükseltecek ve girişimde bulunmak için harekete geçeceksiniz. Bu arada parasal istekleriniz giderek artıyor. Hırslı bir tavır içinde bulunmaktan kaçının.

5 Aralık 2017 Salı Kova Burcu 

İlginç fikirler ve beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Düşüncelerinizi ortaya koymak için aceleci davranmayın. Aslında meydana gelen olaylar fikirlerinizin değişmesine neden oluyor. İnatçı ve sert bir tavır içinde bulunmaktan kaçının ve olaylara daha özgür bir açıdan bakın. Zaten burçların arasında en özgür ve evrensel olan sizsiniz. Fakat kendi fikirlerinizin doğruluğuna takılı kalırsanız, çözüm bulmanız zor olacak. Bugün kendinizi daha iyi hissedeceksiniz ve uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınız ile haberleşeceksiniz. Yakınlarınızın size ihtiyacı olabilir. Eviniz veya iş yerinizde bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir.

5 Aralık 2017 Salı Balık Burcu 

Yakınlarınız, çocuklar ve arkadaşlarınızın size ihtiyacı olabilir. Onlara gereken ilgiyi gösterecek ve kararlı tavırlarınız ile etkileyici olacaksınız. Bu arada parasal konulara yönelik ihtiyaçlarınız artmış olabilir veya yapmanız gereken işler sizin yapabileceğinizden daha fazla gelebilir. Ancak moraliniz ve kendinize olan güveninizin yüksek olduğu bir dönemdesiniz ve olayları iyimser açıdan değerlendirebilirsiniz. Bu arada saygı duyduğunuz kişilerin ilgisi ve desteği ile kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Ayrıca iyimser kişilere tesadüf edebilirsiniz ve onlardan etkilenebilirsiniz.