Bugün kendinizi farklı hissedeceksiniz

Ayın güçlü etkileri bilinçaltınızı uyandıracak ve daha önce düşünüp de yapamadığınız ne var ise , şimdi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyacaksınız...

Bugün kendinizi farklı hissedeceksiniz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

22 Kasım 2017 Çarşamba Boğa Burcu 

Bugün kendinizi farklı hissedeceksiniz. Üzerinizde hissettiğiniz baskı duygusu yaratan konulara farklı açılardan bakabilirsiniz. Sizi zorlayan kişi ve durumlar ile ilgili ortaya koyacağınız çözümler etkileyici olacak. Büyük değişiklikler yapabilirsiniz ve cesur davranabilirsiniz. Dikkatiniz ve iletişiminiz güçlü olacak. Hem aşk, hem de parasal konulara yönelik yeni stratejiler yapabilirsiniz. Bu arada karşılaştığınız kişilerden etkilenebilirsiniz. Fakat siz de etkileyici olacaksınız ve güçlü kişiler ile iş birliği yapmak için kuvvetli arzular duyacaksınız.

22 Kasım 2017 Çarşamba İkizler Burcu

Projelerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilir ve dostlarınızın desteğini isteyebilirsiniz. Para kazanmak ve çalışmalarınızda başarılı olmak için güçlü arzular duyacaksınız. Üstelik fırsatlar karşınıza çıkacak. Sürpriz fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz. İlginç konular, değişik çevreler ve sürpriz teklifler sizi heyecanlandıracak. Sevdiğiniz ile aranızdaki ilişkiler yeni boyutlar kazanabilir. Geleceğe yönelik ideallerinizin değiştiği bir dönemdesiniz ve yeni atılımlarda bulunmak için kuvvetli arzular duyacaksınız. Bugün dostlarınızın davetine gidebilirsiniz ve ilginç kişiler ile tanışabilirsiniz.

22 Kasım 2017 Çarşamba Yengeç Burcu 

Yaşam enerjinizin yükseldiği bir dönem... Fakat Ay_ın etkisi ile bilinçaltınız uyanabilir ve kendinizi çok farklı hissedebilirsiniz. Uzaklarda yaşayan yakınlarınız ziyaretinize gelebilir veya siz seyahate çıkabilirsiniz. Zor koşullar ve zorlayıcı olaylar karşısında sizden beklenmeyecek kadar cesur ve girişimci bir tavır içinde olabilirsiniz. Fakat bu arada sevdiklerinizi kırmamaya özen göstermeniz gerekiyor. Duygularınızın yoğun olduğu bir gün ve isteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyacaksınız. Kişileri ve olayları değiştirmek için zorlamak yerine kendi bakış açınızı değiştirmek için gayret gösterin. Böylece fırsatları iyi değerlendirmeyi başarabilirsiniz. Şansınızı sorgulamayın.

22 Kasım 2017 Çarşamba Aslan Burcu 

Hareketli bir gün geçireceksiniz. Endişelerden uzaklaşıp sevdiğiniz konular ile ilgilenebilirsiniz ve isteklerinizi gerçekleştirmek için olaylara daha farklı açılardan bakabilirsiniz. Şimdiye kadar aklınıza gelmeyen veya düşünmek istemediğiniz konular gündeme gelebilir ve baskı duygusu uyandırabilir. Fakat duygunuzun yükseldiği bir dönemdesiniz ve dikkatinizi isteklerinize odaklayacaksınız. Sevdiğiniz konular ile ilgilenebilirsiniz ve sevdikleriniz ile aranızdaki ilişkileri daha ciddi boyutlara taşıyabilirsiniz. Daha iyimser ve yapıcı davranacaksınız. Özgür ve kararlı tavırlarınız ile etkileyici olacaksınız.

22 Kasım 2017 Çarşamba Başak Burcu 

Size yardımcı olabilecek kişilerin beklediğiniz gibi davranmadığını düşünebilirsiniz ve öfkelenebilirsiniz. Daha yapıcı ve anlayışlı davranmak için gayret göstermeniz gerekiyor. Moralinizi bozmayın ve olayları akışına bırakın. Sabırsız ve tahammülsüz bir tavır içinde olabilirsiniz ve söylemek istedikleriniz ile ortaya koyduklarınız farklı olabilir. Veya yakınlarınızın sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Tartışmalardan uzak durun ve geçmişte yaşadıklarınızı düşünerek sorunları büyütmeyin. Sağlık konuları gündeme gelebilir ve çeşitli araştırmalar yapabilirsiniz. Bugün kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

22 Kasım 2017 Çarşamba Akrep Burcu 

Gizli fikirlerinizi ortaya koyabilirsiniz ve eski projelerinizden söz edebilirsiniz. Veya eski projelerinizi hatırlayabilirsiniz. Geçmişi hatırlatan olaylar ile karşılaşabilirsiniz ve üzerinizde baskı duygusu yaratan durumlar karşısında çocukluk günlerinizde yaşadıklarınızı hatırlayabilirsiniz. Korkulardan uzaklaşıp dikkatinizi isteklerinize odaklarsanız, kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Önem verdiğiniz kişilerin sizi anlamadığını düşünebilirsiniz ve itiraz edebilirsiniz. Ancak içinizden itiraz etmek yükselse bile bunu ortaya koymayacaksınız ve stratejinizi değiştireceksiniz. Kendinizi yenilemek için güçlü arzular duyduğunuz bir dönemdesiniz.

22 Kasım 2017 Çarşamba Terazi Burcu

Güne farklı duygular ile başlayabilirsiniz ve karşılaştığınız olaylar bilinçaltınızı uyandırabilir. Aslında güzel istekleriniz olabilir fakat duygularınızın hareketli olduğu bir gün ve dışarı çıkmayı başarabilirseniz, keyfiniz yerine gelecek. Güzel yerlerde dolaşmak ve sevdikleriniz ile birlikte olmak duygularınızı yükseltecek. Bu arada yenilik yapmak isteyenler ve yaşantısında değişiklik yapmak isteyenler için fırsat zamanı... Ancak güç mücadelesi yapmaktan kaçınmanız gerekiyor. Sevdikleriniz sizi destekliyor ve günün ilerleyen saatlerinde cazibeniz ile etkileyici olacaksınız. Bu arada skandallardan uzak durun ve duygusal tepkilerinizi denetlemek için gayret gösterin.

22 Kasım 2017 Çarşamba Yay Burcu 

Bugün alacağınız haberler ve karşılaştığınız olaylar duygularınızı yükseltecek. Uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınız ile haberleşebilirsiniz ve hatta buluşabilirsiniz. Eski günleri konuşarak keyifli vakit geçireceksiniz. Babanız veya otoriteyi temsil eden kişiler ile ilgili bazı endişeleriniz olabilir. Ancak olaylara daha iyimser bir açıdan bakacaksınız. Hanım arkadaş ve dostlarınızın ilgisi moralinizi yükseltecek. Bugün kaygılardan uzaklaşıp güzel hayaller kurabilirsiniz ve sanatsal faaliyetler ile ilgilenebilirsiniz. Böylece sizi rahatsız eden konulardan uzaklaşmayı başarabilirsiniz.

22 Kasım 2017 Çarşamba Oğlak Burcu 

Duygularınızın dalgalandığı bir gün... Hem aşk, hem de parasal konulara yönelik istekleriniz değişiyor. Bugün karşılaştığınız olaylar bilinçaltınızı uyandıracak ve en gizli istekleriniz ortaya çıkacak. Bu arada duygularınızı denetlemek için gayret göstermeniz gerekiyor. Olaylara çok farklı açılardan bakabilirsiniz ve şimdiye kadar ilginizi çekmeyen kişilere ilgi duyabilirsiniz. Güçlü kişiler, özgür yaşayanlar ve farklı bilgilere sahip olanlardan etkilenebilirsiniz. Seyahatler, çevre gezileri ve farklı ortamlarda bulunmak sizi rahatlatacak.

22 Kasım 2017 Çarşamba Kova Burcu 

Bugün kendinizi çok farklı hissedeceksiniz. Yapmak isteyip de bir türlü ortaya koyamadığınız her ne varsa, harekete geçmek için kuvvetli arzular duyacaksınız. Cazibeniz ile hem çevrenizi, hem de karşı cinsi etkileyebilir, isteklerinizi rahat bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. Bugün korkularınızdan uzaklaşacaksınız ve olumlu davranacaksınız. Sevdiklerinizin ilgisi moralinizi yükseltecek. Dışarı çıkmak ve farklı konular ile ilgilenmek keyfinizi yerine getirecek. Yeni dostluklar, farklı ortamlar ve ilginç konular ile ilgilenen kişilere ilgi duyacaksınız. Sürpriz aşklar yaşamanız mümkün.

22 Kasım 2017 Çarşamba Koç Burcu 

Ayın güçlü etkileri bilinçaltınızı uyandıracak ve daha önce düşünüp de yapmadığınız her ne var ise, şimdi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyacaksınız. Sürprizler ve ani değişikliklerin olabileceği bir gün. Skandallardan uzak durun ve duygularınızı denetlemek için gayret gösterin. Bugün karşılaştığınız olaylar sizi heyecanlandıracak. Özgür aşklar ve heyecan verici maceralar size çekici gelebilir. Ancak skandallardan uzak durun ve güç mücadelesinden kaçının. Yeni atılımlarda bulunmak için kuvvetli arzularınız olacak. Radikal değişiklikler yapmak için bazı girişimlerde bulunabilirsiniz. Özellikle yeni başlangıçlar yapmak sizi heyecanlandırıyor. Marjinal kişiler ilginizi çekebilir. Bu arada ilişkileriniz beklediğinizden daha farklı bir boyut kazanabilir.

22 Kasım 2017 Çarşamba Balık Burcu 

Çevrenizde aceleci olanlar, sizi zorlayanlar veya olaylara çok farklı açılardan bakanlar olabilir. Ancak şimdi rahat davrandığınız bir dönem ve anlayışlı tavrınız ile çevrenizi etkileyeceksiniz. Özellikle yabancılar ve farklı çevreler sizi destekleyecek. Çevrenin saygı duyduğu kişilerin takdirini ve desteğini alabilirsiniz. Böylece sabırlı ve kararlı tutumunuzun ödülleri ile karşılaşabilirsiniz. Uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınız ile haberleşebilirsiniz ve isteklerinizi rahat bir biçimde ortaya koyabilirsiniz.