Balık Lokantaları 19 Mayıs'ta hazır

Bayraktaroğlu İnşaat tarafından modern ve kent dokusuna uygun olarak devam eden Silivri Belediyesi Balık Lokantaları inşaatında sona yaklaşılıyor.

Balık Lokantaları 19 Mayıs'ta hazır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri sahilinde eski Beyaz Saray Düğün Salonu’nun yerinde Bayraktaroğlu İnşaat tarafından yapımı devam eden Balık Lokantaları’nda sona yaklaşıldı. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın, Balık Lokantaları işletmecileri Hüseyin Baydemir ve Selami Polat ile birlikte ilk harcı bırakarak gerçekleştirdikleri temel atma töreninin ardından, yaklaşık 4,5 aydır devam eden çalışmalarda kaba inşaat çalışması sonlanırken, çevre düzenleme ve dekoratif malzeme ile gerçekleştirilen ince inşaat çalışmaları devam ediyor. Başkan Yardımcısı Zafer Ercan ile birlikte Balık Lokantaları’nda incelemelerde bulunan Özcan Işıklar, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. A ve B blok olmak üzere iki ayrı balık lokantasını da yerinde inceleyen Başkan Işıklar, işletme sahipleriyle de görüşerek açılışın Mayıs ayı içerisinde yapılabilmesi için çalışmaların daha da hızlandırıldığını belirtti.

ASLAN: ‘BAYRAMA BİTER ’
İnşaat çalışmalarını yürüten Bayraktaroğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, Balık Lokantaları’nı 19 Mayıs’a yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi. Çalışmalarda hiçbir aksama olmaması halinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda hizmete açılacağını bildiren Aslan; “Teknik bir aksama yaşanmazsa 19 Mayıs’ta bitecek” dedi