Hayat'tan 1.Çocuk Şenliği

Özel Silivri Hayat Hastanesi,Gülen Yunuslar Özel Sporcular Kulübü öğrencileri için 1.Çocuk Şenliği düzenledi.

Hayat'tan 1.Çocuk Şenliği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Maxi Alışveriş Merkezinde düzenlenen etkinliğe Ak Parti İstanbul Milletvekilleri Tülay Kaynarca,Gülay Dalyan,Silivri Kaymakamı Salih Keser,Hayat Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaztürk,Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş,Silivri Özel Sporcular Kulüp Başkanı Yetkin Karakaş, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Coşkun Karaçatlı ve çocukların aileleri katıldı.  

Özel Spor Kulübünden Türk Yılmaz’a plaket

Silivri Özel Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaztürk’e plaket verildi. Yılmaztürk’e plaketini Kulüp Başkanı Yetkin Karkaş, Milletvekilleri Tülay Kaynarca ve Silivri Kaymakamı Salih Keser birlikte takdim ederek özel çocukların şenliğine ev sahipliği yaptığı için Hayat Hastanesine teşekkür ettiler.    

Müzik eşliğinde dans edip eğlenen Özel Sporcular Kulübü Öğrencileri daha sonra bowling oynadılar. Bowling oynayan çocuklara Hayat Hastanesi günün anısına birer madalya verdi.

Etkinlikte konuşma yapan Hayat Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Hakan Yılmaztürk “ Toplumun her kesiminde bulunan özel bireylerin sadece ailelerin değil tüm toplumun himayesinde olması gerektiğini bilinciyle burada toplanmış bulunmaktayız. Engelli olmak, hayata küsmek yada toplumsal hayattan dışlanmak için bir neden değildir ve olmamalıdır. Tarihte engeli olarak yaşamına devam etmiş ama yüz binlerce insana ilham kaynağı olmuş, doğru model olmuş  ve farklarının üzerinden yıllar geçmesine rağmen hala isimlerini duyduğumuzda saygıyla andığımız, sadece engelli insanlara değil tüm insanlığa örnek olmuş birkaç şahsiyetten bahsetmek istiyorum. Klasik batı müziği bestecilerinden gelmiş geçmiş en iyi besteci Beethoven, Ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın. Düğün olur bayram gelir dostlar beni hatırlasın diyen ozanımız Aşık Veysel, İnsanlık var oldukça biz bu topraklarda yaşadıkça hala anılmaya devam edecektir. İstanbul’un son 50 yılda tanıdığı en ünlü Hafızı ve Mevlevi anlamda Kavi Karaca, Harvard Üniversitesinin büyük başarılarından dolayı dünyanın ilgisini çekerek beynini incelemeye aldığı görme özürlü ressamımız Eşref Armağan, ve adını burada anamadığım topluma önder olmuş bir sürü engelli sanatçı, düşünür, bilim adamı engelleriyle hayıflanmamış aksine topluma ışık tutmuştur. Hayat Hastaneleri Gurubu olarak bu nezih organizasyonunun ev sahiplerinden biri olma şansına sahip olduğumuz için çok mutlu olduğumuzu belirtir, şahsım ve çalışanlarım adına kulüp başkanımız başta olmak üzere bu çocuklarımıza emek veren öğretmenlerimize teşekkürü bir borç bilirim” dedi.   

AK Parti 3. Bölge Milletvekili Tülay Kaynarca ise yaptığı konuşmada; “Bugün Özel Sporcuların günü. Bizim içinde özel ve önem verdiğimiz bir gün olduğu için iki vekil birden buradayız. Burada olmaktan çok mutluyuz” dedi. Milletvekili Tülay Kaynarca AK Parti Hükümetinin özürlüler için yapmış olduğu çalışmalardan bahsetti.