Kaan Göktaş'tan Evrim Dersi

Gazeteci, Araştırmacı-Yazar Kaan Göktaş, önceki akşam Ülke Tv'de canlı yayınlanan açık oturumda, ünlü konuklarla evrim teorisini tartıştı. Program yoğun ilgi görürken, canlı yayında yüzlerce elektronik posta yağdı.

Kaan Göktaş'tan Evrim Dersi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri'nin yakından tanıdığı Gazeteci, Araştırmacı-Yazar Kaan Göktaş, önceki akşam Ülke Tv'de canlı yayınlanan Bıçak Sırtı isimli açık oturum programında, Ersoy Dede'nin konuğu oldu. Canlı yayında, Süleymaniye Vakfı Başkanı Prof.Dr. Abdülaziz Bayındır, Prof.Dr. Mehmet Bayraktar ve Doç.Dr. Ergi Deniz Özsoy ile birlikte evrim teorisini tartışan Göktaş, yayınlanan ilk kitabı "Kuran Açısından Evrim Teorisi" nden bahsederek, evrim gerçeğini ve Kuran'daki yerini gözler önüne serdi. 

Programda, İslam dini ile ilgili konular ve Kuran ayetleri ile ilgili olarak sık sık Prof. Dr. Abdülaziz Bayındır ile karşı karşıya gelen Göktaş, tezleri ve soruları ile Bayındır'ı terletti. Göktaş'ın tezleri karşısında sık sık "Doğru söylüyorsun" , "Ben bunu hiç düşünmemiştim." diyen Bayındır, Göktaş'ın can alıcı çıkışı ve sorusu karşısında ise cevapsız kaldı. Programda Prof.Dr. Mehmet Bayraktar ve Evrimsel Biyolog Doç. Dr. Ergi Deniz Özsoy da, evrim teorisini destekleyen bilimsel açıklamalar yaptı. 

Canlı yayınlanan program yoğun ilgi görürken, taraflara izleyiciler tarafından yüzlerce e-posta gönderildi ve bu mesajlar da zaman zaman yayında okunarak cevaplandırıldı.