Sezai Yeşilkurt 'Kulübümüze sahip çıkalım'

15 Haziran'da yapılacak olan Silivri Avcılar Kulübü yönetim seçimlerinde Başkanlığa aday olduğunu belirten Sezai Yeşilkurt 'Toplumda saygın bir kuruluş olabilmek için şimdiye kadar hiçbir adımın atılmadığını bildiğimiz için el ele verip kulübümüze sahip çıkmak için aday oldum 'dedi.

Sezai Yeşilkurt 'Kulübümüze sahip çıkalım'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

15 Haziran’da yapılacak olan Silivri Avcılar Kulübü yönetim seçimlerinde Başkanlığa aday olduğunu belirten Sezai Yeşilkurt  “Toplumda saygın bir kuruluş olabilmek için şimdiye kadar hiçbir adımın atılmadığını bildiğimiz için el ele verip kulübümüze sahip çıkmak için aday oldum ”dedi.

Oluşturduğu yönetim kadrosuyla Selimpaşa sahilinde düzenlenen kahvaltıda bir araya gelen Sezai Yeşilkurt Silivri Avcılar kulübü yönetimine aday olduğunu açıkladı. Silivri’deki avcıların yaşamış olduğu sorunların konuşulduğu kahvaltıda Silivrili Avcılar için neler yapılabileceği tartışıldı. Kahvaltı sonunda katılımcılara teşekkür eden Yeşilkurt “Önümüzdeki aylarda yapılacak olan seçimler için oluşturduğumuz yönetim kurulu adayı arkadaşlarımızla toplandık. Toplumda saygın bir kuruluş olabilmek için şimdiye kadar hiçbir adımın atılmadığını bildiğimiz için elele verip kulübümüze sahip çıkmak istiyoruz. Silivrimizde 30-40 üyesi olan kulüpler, dernekler bile söz sahibiyken bizim gibi binlerce üyesi olan bir kulübün bugünkü durumdan derhal çıkartılması gerektiğine inanıyoruz. Daha sonra düzenleyeceğimiz toplantılarda Silivri’deki Avcılar için proje ve fikirlerimizi paylaşacağız. Hepinize teşekkür ederim.”dedi.

Toplantı toplu fotoğraf çekiminin ardından sonlandı.


Video için alternatif link