Silivrili Sanayiciler 'Devletimizin Yanındayız'

Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği (SİAD) yöneticileri, 'Devletimizin yanındayız' diyerek TBMM'nde grubu bulunan siyasi partilerinden AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti.

Silivrili Sanayiciler 'Devletimizin Yanındayız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her Salı günü rutin toplantılarına devam eden SİAD yöneticileri, yaptıkları toplantının ardından, TBMM’nde grubu bulunan AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin ilçe başkanlıklarına“Milli Birlik ve Beraberlik” ziyaretleri gerçekleştirdiler.
SİAD yöneticilerinin ilk ziyareti AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı oldu. İlçe Başkanı Rıfat Kutlu ve yönetim kurlu üyeleri tarafından karşılanan SİAD üyeleri “Milli Birlik ve beraberliğimizi göstermek amacıyla buradayız. TBMM’nin çatısı altında olup ta ülkesinin bütünlüğü için çalışan tüm siyasi partilerimize aynı mesafede olduklarını belirttiler.

“DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ”
SİAD Başkanı Hakan Kocabaş ziyaret amaçlarının her hangi bir talep olmadığı sadece “Büyük bir devletin insanları olarak devletimizin yanında olduğumuzu göstermek için buradayız ”diyerek sözlerini şöyle sürdürdü “SİAD olarak hem Silivri’ye örnek olan hem de Türkiye’ye örnek olan bir dayanışma içerisindeyiz. Bizim burada olmamızın en önemli sebebi seçilmiş Cumhurbaşkanımız olsun Başbakanımız, Hükümetimiz, siyasilerimiz olsun, onların yanında olduğumuzu göstermek, bu Ülkenin bir bütün olduğunu göstermek istiyoruz. Bu ülkenin halkı tarafından seçilmişlerin ancak halk tarafından düşürülebileceğini düşünüyoruz. Biz bu ülkenin tüm insanları kardeşçe, birbiriyle anlaşmak birbirini sevme olasılığı ile bir araya gelmiş bir milletiz ve büyük bir devletiz. Bu büyük devlet eğer bir başka devlet içerisinde bu kaos bu kargaşa olsa belki dayanamaz yıkılır ama biz çok şükür ki binlerce yıldır ayaktayız.”dedi.

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu da yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Allah tüm sağduyulu vatandaşlarımızın sanayicilerimizin ve işadamlarımızı ülkemizin başından hiçbir zaman eksik etmesin. Böyle anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdiğiniz için hele hele böyle ihtiyaç duyulan bir anda yakınlaşma örneği sergilediğiniz için hepinize teşekkür ederim “dedi.

SİAD yöneticilerinin ikinci ziyareti Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanlığı oldu. SİAD heyeti Başkan Şenoğlu Türkyılmaz ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandılar.SİAD Başkanı Kocabaş burada yaptığı konuşmada “Bizde en önemli şeylerden bir tanesi de sizin gibi böyle Milletine ülkesine çok değer veren ve değer katan insanların bizlerin güvencesidir.”dedi.

MHP Silivri İlçe Başkanı Şenoğlu Türkyılmaz SİAD üyelerine teşekkür ederek “Burası bizim son vatanımız. Ama iki yılda iki milyon kilometrekare toprak alanı kaybettiğimizi bilen bir ailenin torunuyum. Onun için çok mücadele etmemiz lazım.”dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi'ne yapılacak olan ziyaretin, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil'in İstanbul İl Başkanlığındaki toplantısından dolayı ileri bir tarihte gerçeleştirileceği öğrenildi.