'Annem Sanatçı Oldu'

Gazitepe ilköğretim Okulu Silivri'de bir ilke imza attı.

'Annem Sanatçı Oldu'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gazitepe ilköğretim Okulu Silivri’de bir ilke imza attı. 

Silivri Gazitepe ilköğretim Okulu'nda Toplum yararına çalışma projesi kapsamında "ANNEM SANATÇI OLDU" adı altında tiyatro sahnelendi. Okul müdürü Nusret Demirtaş koordinesinde, Danışman öğretmen Filiz Özdemir yönetiminde sadece bayan velilerden oluşan oyuncu ekibinin sergilediği 8 farklı komedi ve dram türündeki skeçler izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

Silivri bölgesinde bayan veliler tarafından kurulan ve oynanan ilk tiyatro olma özelliği taşıyan oyun sonunda oyuncular gözyaşlarını tutamazken, izleyiciler tarafından ayakta alkışlandılar.Tiyatroda yer alan bayan veliler oyun sonunda onlara bu imkânı sağlayan ve maddi manevi desteğini esirgemeyen okul müdürü Nusret Demirtaş'a, Onlara öncülük edip bu olanağı sağlayan ve imkansızın olmadığını gösteren danışman öğretmen Filiz Özdemir'e,Okul salonunun donanımını sağlayan Aysel Kutval ve bu özel gecede kendilerini yalnız bırakmayan Belediye Başkan yardımcısı Bora Balcıoğlu'na teşekkürlerini sundular.

Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, tiyatroda oynayan bayan velilere sergiledikleri oyunları Silivri çevresindeki tüm okullara örnek olmak adına Silivri Nikâh ve Sergi salonunda sahnelemeleri için davet etti.