Buluş Günleri Başlıyor

Silivri Belediyesi bir ilke daha ev sahipliği yaparak, 16- 17 Haziran tarihlerinde Buluş Günleri kapsamında sanayici ve iş adamları ile buluş sahiplerini aynı çatı altında toplamaya hazırlanıyor.

Buluş Günleri Başlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Türkiye’de bir ilk olacak olan Buluş Günlerine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. İnovatif ürünlerin, sanayicilerle buluşturulmasını sağlayacak Buluş Günleri, Adres Patent ve Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği’nin de desteği ile 16- 17 Haziran tarihlerinde Silivri Sahili Piramit Cafe yanında gerçekleşecek.

 

İLK KEZ YAPILACAK

Türkiye’de binlerce ürüne patent veren Adres Patent yetkilileri tarafından yapılan araştırmaya göre ilk kez Silivri Belediyesi tarafından yapılacak olan Buluş Günleri’nde, tescilli buluş sahipleri, üretici iş adamları ve sanayicilerle bir araya gelecek. Gerçekleşecek program, AR-GE ve ÜR-GE odaklı çalışan sanayici ve iş adamlarını, AR-GE projeleri ve yeni teknoloji sahipleriyle bir araya getirerek tescil koruması altındaki önemli buluşların Türk sanayisine katkı sağlamasına imkân tanıyacak.

 

MUCİTLER BİRARAYA GELECEK

Silivri Sahili Piramit Cafe yanında kurulan stantlarda buluşların sergileneceği organizasyon kapsamında, Adres Patent yetkilileri tarafından Ar-Ge, inovasyon ve Patent Fabrikası konularında eğitim seminerleri düzenlenecek. 100 ayrı buluşun sergileneceği Buluş Günleri’nde alanında uzman yetkililer organizasyon alanında katılımcıları patent, faydalı model, lisanslama ve teşvik konularında da bilgilendirecek.