Sanata ve Sanatçıya Adanmış Bir Ömrün Hikâyesi

Silivrili Sanatçı- Yazar Lerzan Öke, Sanata ve Sanatçıya Adanmış Bir Ömrün Hikâyesi konulu resim ve fotoğraf sergisinde hayatından anekdotları Silivrili sanatseverlerle paylaştı.

Sanata ve Sanatçıya Adanmış Bir Ömrün Hikâyesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’nin yerel değerlerinden biri olan, çimentoyu seramik sanatına sokarak adını yurt içi ve yurt dışında duyuran Sanatçı- Yazar Lerzan Öke, Silivri Belediyesi Nikâh ve Sergi Salonu’nda Sanata ve Sanatçıya Adanmış Bir Ömrün Hikâyesi isimli kitabının imza gününü gerçekleştirdi. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, CHP ve AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, Kadir Has Üniversitesi yetkilileri, Sanatçı ve Sanatseverler Derneği Üyeleri ile Silivrili sanatseverler Öke’yi yalnız bırakmadı.

IŞIKLAR; "SANATÇILAR TOPLUMUN ÖNDERLERİDİR”

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Lerzan Öke’ye teşekkür ettiği konuşmasında şunları söyledi; "Silivri’de nerede bir sanatsal etkinlik varsa, toplumun daha iyiye, daha aydınlığa gitmesi konusunda bir çaba bir etkinlik varsa, O’nu içinde görürsünüz. Lerzan Hanım’ın sanatla iç içe yaşamak konusundaki ısrarı ve çabası bizi cesaretlendirdi. Sanat, insanların yıllarca içerisinde biriktirdikleri hayal gücünün dışa yansımasıdır. Sanatçılarımızın hayal gücüne ihtiyacımız var, sanatçılar toplumun önderidir. Lerzan Hanımın sanat heyecanının hiç dinmeden devamını diliyorum” dedi.

 

ÖKE; "SANATSIZ VE SANATSEVERSİZ KALMAYALIM”

 

Gerçekleştirdiği söyleşisinde Sanata ve Sanatçıya Adanan Bir Ömür isimli kitabından da söz eden Öke, sanat hayatından anekdotları Silivrili sanatseverlerle paylaştı. Başkan Işıklar ve ekibine teşekkür eden Öke; "Sanatsız ve sanatseversiz kalmayalım” diyerek kendisini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür etti. Öke, Kadir Has Üniversitesi’nden Profesör Doktor Ahmet Yörük ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a teşekkür plaketi takdime etti.