İYİ Parti En İYİ'yi Arıyor

Silivri de İYİ Parti kurucu başkanı için arayış devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde kurucu ilçe başkanı olarak atanan, daha sonra da ataması iptal edilen Mustafa Altınkök ün ardından daha ince eleyip sık dokuyan İYİ Parti il başkanlığının bu hafta ortalarında yeni ismi belirlemesi bekleniyor.

İYİ Parti En İYİ'yi Arıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Siyasi kulislerde Mehmet Haseski, Erdinç Tabak, Ozan Ersaraç, A.Refik Bek ve Selahattin Ahlatçıoğlu’nun ismi dolaşıyor. Silivri de uzun yıllar siyaset yapan DYP ilçe başkanlığı görevinin yanı sıra belediye meclis üyeliği de yapan Mehmet Haseski , DYP den Ortaköy de belediye başkanlığı görevinde bulunan Erdinç Tabak ve Anavatan Partisi İlçe Başkanlığı ve İl Genel Meclis Üyeliği yapan A.Refik Bek’in ismi ön plana çıkarken, ismi geçen adayların içerisinde diğer bir isim  Av. Ozan Ersaraç geliyor.

Mustafa Altınkök için geri dönme çalışmaları devam etse de il yönetiminin Altınkök’ün geri dönmesine sıcak bakmadığı, dört isim arasından bir ismi hafta ortalarında kurucu ilçe başkanı olarak görevlendirilmesi bekleniyor.