Karakaş'ın kutlama mesajı

Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Metin KARAKAŞ ,29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yayınladığı kutlama mesajı yayınladı

Karakaş'ın kutlama mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Bugün; 29 Ekim 1923 tarihinde Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ÜN önderliği, Milletimizin azim ve kararlılığıyla vücut bulmuş “TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ”NİN 87. Yıldönümünü kutlamanın büyük heyecanını ve gururunu yaşıyoruz.

87 yıldan bu güne, hızla gelişen dünya ülkeleri arasında başta ekonomik ve siyasi alanlar olmak üzere bilim, teknoloji v.b. birçok alanda büyük atılımlar gerçekleştirerek uluslar arası camiada Devletimizin gücü ve saygınlığı arttırılmıştır. Atatürk’ün göstermiş olduğu muasır medeniyetler seviyesine o günkü milli mücadele ruhu ile çalışarak ulaşmak en büyük vazifemizdir.

Bugün ülkemiz, dünyada yaşanan bütün olumsuz gelişmelere rağmen demokratik açılımını ve ekonomik kalkınmasını sağlayarak, bölgesine istikrar ve refah ihraç etmeye başlamış, gelişmekte olan ülkelere de model teşkil eder konuma gelmiştir. Bunda son yıllarda yakaladığımız siyasi ve ekonomik istikrarın da büyük payı vardır.

Milli birlik ve beraberliğimizin, sevgi ve hoşgörü ile gelişen demokrasi geleneğimizin, bizleri 21. asra güçlü bir şekilde taşıyacağına olan inancımız tamdır.

Bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, gösterdikleri eşsiz fedakârlıkları ile Milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi, rahmetle ve şükranla anıyor, aziz vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

 

Metin KARAKAŞ

Ak Parti Silivri İlçe Başkanı