Kaynarca 2B çalışmalarını anlattı

Alipaşa ve Seymen Köyü'nü ziyaret eden AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, ilçe köylerindeki doğalgaz çalışmaları, TBMM gündemi ve 2B arazilerine yönelik kanun taslağı ile ilgili hazırlık çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kaynarca 2B çalışmalarını anlattı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, 26 Kasım 2011 Cumartesi günü Alipaşa Mahallesi’ni ve Seymen Köyü’nü ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde babasını kaybeden Alipaşa Muhtarı Metin Gürsu ve Gürsu ailesini evlerinde ziyaret ederek başsağlığı ziyaretinde bulunan Kaynarca ve ekip arkadaşları, kahvehane ziyaretinde de vatandaşlarla görüştü. Kaynarca, Alipaşa’da doğalgaz altyapısının tamamlandığını, evler ve işyerlerinin 15 gün içinde doğalgaz kullanmaya başlayacağını söyledi. 

SEYMEN KÖYÜ’NE 24 DERSLİKLİ, 720 ÖĞRENCİ KAPASİTELİ İLKÖĞRETİM OKULU

AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca ve ekip arkadaşları, Seymen Köyü ziyaretinde ağustos ayında yer teslimi yapılan, eylül ayında temeli atılan, kaba inşaatı devam eden okuldaki çalışmaları inceleyerek yüklenici firmadan hizmet hakkında bilgi aldı.  

KAYNARCA, 2B ÇALIŞMALARINI ANLATTI

AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca ve ekip arkadaşları, Seymen Köyü Muhtarı Sıtkı Akıncı ve köy sakinleriyle de görüştü. AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, meclis çalışmaları ve 2B arazilerine yönelik kanun taslağı ile ilgili hazırlık çalışmaları hakkında bilgi verdi.