10 Bin Öğretmen Vıaland'de Doyasıya Eğlendi!

VIALAND Tema Park 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel, 8 gün sürdürdüğü kampanyasıyla, öğretmenleri en renkli eğlence dünyasında misafir etti. Büyük ilgi gören kampanyasıyla VIALAND Tema Park bu süre içerisinde, İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı ilköğretim okulları ve liseleri bünyesinde yer alan 10 bin öğretmeni ağırladı.

10 Bin Öğretmen  Vıaland'de Doyasıya Eğlendi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

VIALAND Tema Park 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel, 8 gün sürdürdüğü kampanyasıyla, öğretmenleri en renkli eğlence dünyasında misafir etti. Büyük ilgi gören kampanyasıyla VIALAND Tema Park bu süre içerisinde, İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı ilköğretim okulları ve liseleri bünyesinde yer alan 10 bin öğretmeni ağırladı. 

Türkiye’nin eğlence dünyası VIALAND, 22-30 Kasım tarihleri arasında tüm öğretmenlere VIALAND Tema Park ücretsiz giriş hediye ederken, yanında getirdiği her misafir için de  % 50 indirim uyguladı. 

Tek biletle sınırsız eğlence

120 bin metrekarelik alanda kurulu olan VIALAND Tema Park’ta 30 eğlence ünitesi bulunuyor. Aynı anda 15 bin kişilik kapasiteye sahip Tema Park, 7’den 77’ye her yaşa sınırsız eğlence sunuyor. VIALAND Tema Park ziyaretçilerine farklı seçeneklerde eğlence imkanı tanırken, isteyen herkes tek biletle tüm ünitelerden sınırsız faydalanabiliyor. Grup, çocuk ve bireysel kart seçenekleri olan VIALAND Kart ile de sezon boyu sınırsız giriş, sınırsız eğlence hizmeti veriliyor.