Bulut Kuruyemiş açıldı

Silivri'de 13 yıldır Bulut AVM mağazası ile hizmet veren Bulut ailesi, yeni bir sektöre adım atarak Bulut Kuruyemiş Mağazası`nı Silivrililerin hizmetine sundu.

Bulut Kuruyemiş açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hacı Pervane caddesi (Migros Sokağı) üzerinde tecrübe, kalite ve güler yüzlü hizmet anlayışı ile hizmete açılan Bulut Kuruyemişte Malatya Yöresel ürünlerin yanı sıra, lokum çeşitleri, hediyelik ürünler, Kuruyemiş, kahve, çerez ve düğün çerezlikleri, Bakliyatlar, bulgurumuz, mercimeğimiz, nohut, fasulyemiz, tam teşekküllü baharatımız çeşitlerinin satışı yapılıyor.

HİZMETTE SINIR YOK

Bulut Kuruyemiş hakkında bilgiler veren İşletme sahiplerinden Mehmet Bulut “2004’de açtığımız zücaciye mağazamızla 13 senedir Silivri’de hizmet vermekteyiz. Silivri’de Kuruyemiş üzerine bir boşluk hissettik. Yöresel Malatya ürünlerini sizlere tanıtmak amacıyla Kuruyemiş mağazamızı açtık. Müşterilerimizin istekleri, talepleri üzerinde iyi hizmet vereceğimizden eminiz.  Ürünlerimizin genelde %70’i Malatya’dan gelecek, %30’u ise buradan gelecek. Kendimizden eminiz, emin bir şekilde de Silivri’ye hizmet vereceğimizden eminim. Çünkü bu sektörde yeniyiz ama 14 senedir ticaretle uğraşıyoruz burada hizmet veriyoruz. Hizmetimizde sınır yok, Kuruyemişe gelip de insanların yememe, tatmama gibi bir lüksü yok, kapağı açık diledikleri kadar yiyebilirler. Başka firmadakiler gibi dolapta saklayıp da istedikleri ürünü alma gibi bir şey yok. Bizde istedikleri ürünü yiyip alabilirler. Müşterilerimiz bizim eksiklerimizi bize bildirebilirler, rahatsızlıklarını dile getirebilirler, hatamızı bilemeyiz, müşteri bizi yönlendirecek. Her türlü eleştiriye açığız. Hizmette sınır yok” dedi