Leolandcity bir yaşam tarzıdır

Arslan Holding imzasıyla Silivri Kınalı'da hayata geçirilen Ahşap Amerikan evleri modeli 'Leoland City'de satışlar devam ediyor.

Leolandcity bir yaşam tarzıdır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Amerikan Ahşap villa konseptiyle doğa içinde tamamı deniz manzaralı geniş bahçeli müstakil yaşam tarzını yeniden kazandıran Leoland City, otoban, şehir merkezi, deniz, cami gibi ihtiyaç duyulan tüm merkezi noktalara yakınlığı ve erişim kolaylığıyla doğa, deniz ve eşsiz manzarasıyla iç içe bir yaşam tarzı sunuyor.

Arslan Holding tarafından Silivri Kınalı Cambaztepe’de inşa edilen proje, 22 dönüm arazi üzerinde 15 ikiz halinde toplam 30 villadan oluşuyor. Amerikan Ahşap sistemiyle inşa edilen ve 330 metrekare özel bahçelere sahip olan villaların her biri deniz manzarasına sahip. Plaja 300 metre mesafede yer alan Leoland Amerikan Evleri'nin sosyal tesisleri içinde spor sahaları, çocuk oyun parkı, sauna, spor salonu ve yetişkin ve çocuk ayrı olmak üzere iki açık yüzme havuzu bulunuyor. Yaz kış oturuma hazır projede ayrıca, bahçe hizmetleri, teknik servis, her daireye iki araçlık otopark, hayvan sahipleri için özel çözümler, internet altyapısı, çevre aydınlatma sistemleri, uydu yayını, dahili telefon hattı ve 24 saat kamera kontrollü güvenlik sistemi yer alıyor. Talep edilmesi halinde ister na tamam, ister anahtar teslimi olarak ta satışa sunulan villalar Cambaztepe’nin en hâkim noktasına inşa edilmiş durumda.

Satış Temsilcisi :Taner Arslan 05364323238
Satış Temsilcisi :Hilal Arslan   0533 467 24 84
www.leolandcity.com
http://www.arslaninsaat.com
https://www.facebook.com/leolandamerikanevleri 

Arslan Holding Hakkında

Arslan Holding İstanbul'da 1993 yılından bu yana yıllarca süren inşaat deneyimi ve ” tüm güzellikler insanlar” için anlayışı ile günümüze kadar yurtiçi ve yurtdışı çeşitli projelere imza atarak başarısını göstermiş kalitesi ve güvenilirliği ile kendisini kanıtlamıştır.

Bir marka olmak yolunda kurumsallaşan ve kurulduğu yıldan bu yana yüzlerce aileyi ev sahibi yaparak onurlandıran şirket, bunun yanında yüzlerce kişiyi iş sahibi yapmanın mutluluğunu yaşamaktadır.

Ülkemizde başarıyla yürütülen sosyal konut projelerinde bire bir yer alan Arslan İnşaat şu ana kadar yapmış olduğu işlerde kalitesini kanıtlamıştır.

Daha büyük hedeflere yatırımlar yaparak geleceği sağlam temeller üzerine oturtma kararlılığında olan Arslan İnşaat, faaliyet gösterdiği yıllar boyunca olduğu gibi, bundan sonra da sağlam, kaliteli ve çağdaş projeleri hayata geçirerek ve insanlara sunduğu hizmetleri hep daha iyiye götürmek suretiyle büyük azimle çalışmayı kendine bir görev bilecektir.