Öncü ve Lider marka olmaya devam ediyor

Atılım Beton, beş ayrı lokasyonda beton santralleri, tam donanımlı ekipmanları, uzman ve tecrübeli personelleriyle 25 yılı aşkın süredir bölgede öncü ve lider beton markası olmaya devam ediyor.

Öncü ve Lider marka olmaya devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Atılım Beton, beş ayrı lokasyonda beton santralleri, tam donanımlı ekipmanları, uzman ve tecrübeli personelleriyle 25 yılı aşkın süredir bölgede öncü ve lider beton markası olmaya devam ediyor. Atılım Beton, 20 adet son model transmikseri araç filosuna dahil ederek gücüne güç kattı.

Öncü ve Lider marka olmaya devam ediyor
Atılım Beton A.Ş. hakkında bilgiler veren şirketin yönetim kurulu üyesi Yasin Danış; “Atılım Beton sektördeki 20 yılı aşan tecrübesi, deneyimli personeli ve sahip olduğu son model araçları, 7 adet sabit beton santrali, 1 adet mobil beton santrali ile bölgenin lider hazır beton üretim firması olarak 7gün 24 saat hizmet vermekteyiz.5 adet tam donanımlı beton laboratuvarında yapılan çalışmalarla kaliteli hazır beton üretimi için araştırmalar, deneyimli teknik personeller ve mühendisler tarafından aralıksız yürütülmekte, Firmamız, Türkiye Hazır Beton Birliği´nin en eski üyelerinden olup, tesislerimiz KGS (Kalite Güvence Sistemi),G uygunluk, TSE ve ISO 9001:2000 belgelerine sahiptir.”
“Müşteriden kazanmak değil müşteriyi kazanmak ilkesiyle çalışıyoruz”
“Amacımız eksiksiz ve tam bir müşteri memnuniyeti sağlarken, en kaliteli hizmeti, müşterilerimizin inşaat maliyetlerini her şeyin önünde tutarak uygun fiyatla tam zamanında sunmaktır. Biz müşteriden kazanmak değil müşteriyi kazanmak ilkesiyle çalışıyoruz” dedi.