Taşıt Kredisi Seçeneklerini Çok İyi Araştırın!

Araç kredisi ile istediğiniz araca hemen sahip olabileceğinizi biliyorsunuz. Fakat araştırmanızı çok iyi yapmalı ve sizin bütçenize en uygun seçeneği sunan kuruluşu tercih etmelisiniz. Bu sayede gelir ve gider dengenizi bozmadan, bütçenizi zorlamadan geri ödemelerinizi yaparak aracınızı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Peki, taşıt kredisi kullanmak için mutlaka klasik tip kredi ürününü mü tercih etmeniz gerekiyor?

Taşıt Kredisi Seçeneklerini Çok İyi Araştırın!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aslında bu sorunun yanıtı çok net! Klasik araç kredisi ürünü dışında farklı kredi ürünleri de sunan kuruluşlar var. Bu kuruluşlar sayesinde bütçenize en uygun olan kredi türünü kolayca seçebilir ve gönül rahatlığı ile araç kredisi kullanabilirsiniz. Finansman kuruluşu olan TEB Cetelem araç kredisi seçenekleri oldukça fazla olan kuruluşlardan biri! İnternet sitesine göz atmak için tıklayınız. Son yıllarda bu kuruluşun taşıt kredisinde bu kadar ilgi görmesinin nedenleri arasında esnek ödeme planı sunan kredi ürünlerinin de olması var.

Esnek ödemeli kredi ürünü geri ödemelerin gelire göre ayarlanabilmesine olanak tanıyor. Dolayısıyla aslında taşıt kredisi kullanmak isteyen ancak geri ödeme planı nedeniyle endişe yaşayanlar da rahatlıkla bu kredi olanağından faydalanabiliyor. Ayrıca mevsimsel olarak geliri değişenler için de cazip kredi ürünleri var. 3 ayda 1 ara ödeme yapmak isteyenlere yönelik olarak hazırlanan kredi seçenekleri herkesin kendi ödeme şekline ya da gelir tablosuna uygun olanı seçmesini kolaylaştırıyor.

Peki, bütçenize uygun kredi tutarını tespit etmenin kolay yolu yok mu? Bu durumda da devreye yine TEB Cetelem internet sitesi giriyor. Çünkü sitesinde bir hesaplama aracı var. Bu aracı kullanarak kredi ürünlerini karşılaştırmalı olarak da hesaplayabiliyor ve hangisinin size daha uygun olduğunu kolayca tespit edebiliyorsunuz. İsterseniz taksit tutarlarına isterseniz toplam kredi tutarına göre hesaplama işlemi yapabiliyor olmanız da önemli bir detay!

Çok sayıda kişi kredi kullanmadan önce aylık taksitleri hesaplamak istiyor. Çünkü ödeyemeyeceği ya da bütçesini zorlayacak taksit tutarlarını kapsayan meblağda bir kredi kullanmak istemiyor. Dolayısıyla söz ettiğimiz hesaplama işlemleri de asında son derece mühim! Üye olmadan ya da ücret ödemeden kullanabilirsiniz. Kuruluşun internet sitesine hemen tıklayın. Ayrıca size uygun olan kredi tutarında, seçtiğiniz marka ve modele göre online başvuru yapabilir, 2 adımda başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.