Silivri'nin İlk Özel Fotoğraf Sergisi...

Sevim Avni Çoğal İlkokulu Özel Eğitim Öğretmeni İsmail Tuna'nın organize ettiği, özel eğitim sınıfı öğrencisi Yusuf Kapısız'ın fotoğraflarının sergilendiği serginin açılışı Belediyesi Nikah ve Sergi Salonu'nda yapıldı.

Silivri'nin İlk Özel Fotoğraf Sergisi...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sevim Avni Çoğal İlkokulu Özel Eğitim Öğretmeni İsmail Tuna’nın organize ettiği, özel  eğitim sınıfı öğrencisi Yusuf Kapısız'ın fotoğraflarının sergilendiği serginin açılışı Belediyesi Nikah ve Sergi Salonu'nda yapıldı.

Silivri'de ilk kez olan  özel bir öğrencinin fotoğraf  sergisine davetlilerden tam not geldi.Sergiye Silivri Kaymakamı Salih Keser,  Silivri Belediyesi Sosyal İşler ve Projeler Koordinatörü Elif Bilici, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Karapınar ve şube müdürleri, İlçe Spor Müdürü Sinan Büyükparmaksız, Ak Parti İlçe Başkanı Dilek Demiral ve meclis üyeleri, İnci Aydar, Av.Emrah Maşalacı, okul müdürleri, öğretmenler ve davetliler katıldı.
 Müzik Öğretmeni Volkan Yaran'ın müzik dinletisinin olduğu etkinlikte Sevim Avni Çoğal ilkokulu okul aile birliği İsmail Tuna ve Volkan Yaran'a çiçek takdim ettiler.