Güriz' Bir iki transfer daha yapmak istiyoruz'

Silivrispor'un Teknik hocası Sertan Güriz, Bolu Kampı, lige hazırlık çalışmaları ve transferler ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Güriz' Bir iki transfer daha yapmak istiyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sertan Güriz, Bolu kampına geldiklerini, Silivri’deki iki hazırlık kampımızda da güce ve kuvvete yönelik antrenmanlar yaptıklarını belirtti. Bolu kampında ise daha çok hazırlık maçları ve taktiksel antrenmanların yer aldığını duyuran Güriz, Bolu'da yapacakları en az 3, en fazla 4 hazırlık maçının eksikleri görmelerini ve takımdaki tüm oyuncuları denemelerini sağlayacağını söyledi.

Güriz, İlk hazırlık maçını bugün 2.lig ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu Spor ile yapacaklarını belirterek burada bütün futbolcuları görme fırsatlarının olacağını denenmek için gelen sporcuların olduğunu, onları da deneme fırsatlarının olacağını, maçlardan sonra onlar için de karar vereceklerini dile getirdi.

Transferler ile alakalı da açıklamada bulunan Güriz;"Bir iki transfer daha yapmak istiyoruz. Bunlardan biri forvet hattına olacak. Onu da aldığımız zaman sezona hazır bir şekilde döneceğiz. Onun dışında güzel bir kamp ortamımız var. Çalışmalarımız iyi. Aramıza yeni katılan oyuncu arkadaşımız daha oldu. 2.liglerde oynamış, bize güç katacağını düşündüğümüz Alı Zorlu'da takımımıza dahil oldu. Bir tane daha forvet alıp transferi tamamlamak istiyoruz." dedi.

Altyapı ve hazırlık maçları ile ilgili de ekleme yapan Sertan Güriz;"Altyapıdan 3 tane genç arkadaşımız var. Batuhan, Hasan, Cankat. Geçen yıldan Fırat. Altyapımızdan çıkan Sercan ve önceki dönemlerde Silivrispor'da oynayıp, profesyonel olup ayrılmak zorunda kalan Sinan'da bünyemizde. Baktığımız zaman 6-7 altyapı menşeili futbolcu takımımızda yer alacak. Bunlardan da en iyi şekilde yararlanmaya çalışacağız. Tarsus İdmanyurdu maçından sonra 19 ve 23’ünde birer hazırlık maçımız daha olacak. Takımlar henüz net değil. İlerleyen günlerde netleşince açıklanacak. Bunların haricinde bir tane daha hazırlık maçı araya sıkıştırmak istiyoruz. Hazırlık maçlarından sonra Bolu kampını da en iyi şekilde sonuçlandırıp, Silivri'ye dönerek Erzin maçı öncesi çalışmalarımızı tamamlamak ve bu maça hazır bir şekilde çıkmak istiyoruz. İlk lig maçımızı kazanıp sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz." dedi.