Yıldırımlar Yapı'dan destek çağrısı

Silivrispor Asbaşkan'ı Cengiz Yıldırım yaptığı açıklamalarla ilçede faaliyet gösterin tüm işletmelerin kulübe ve takıma destek vermelerini ve bu şekilde ilçe gençliğinin geleceğinin garanti altına alınabileceği konusunda açıklamalarda bulundu.

Yıldırımlar Yapı'dan destek çağrısı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ligin ikinci yarısının başlaması ve transfer sezonunun da açılması ile birlikte kadroda oynayan iki transferin Yıldırımlar Yapı firması tarafından gerçekleştirildi. Silivri'de inşaat sektöründe iddialı konut projelerinin üreticisi olan aynı zamanda mekanik, tesisat, doğalgaz malzemeleri toptancısı ve mühendislik hizmetleri gibi birçok alanda istihdam imkânı sunan Yıldırımlar Yapı ve Silivrispor Asbaşkan’ı Cengiz Yıldırım iki oyuncunun tüm masraflarını üstlendi. Transfer sezonunun açılması ile birlikte Silivrispor formasını giyen iki oyuncunun transferini gerçekleştiren firma yetkilisi Cengiz Yıldırım yaptığı açıklamasında ilçede faaliyetlerini sürdüren her firmanın elini taşın altına koymasını istedi.

İKİ OYUNCU YILDIRIMLAR YAPI’DAN

Ligde ikinci transfer döneminde takıma önemli takviyeler yapan Silivrispor’a iki oyuncu birden hediye eden Yıldırımlar Yapı işletmecisi ve Silivrispor Asbaşkan Cengiz Yıldırım yaptığı açıklamada; “Yönetimimizle birlikte yaptığımız toplantılarda bir dar boğazda oyduğumuzun bilincindeydik. Maddi sıkıntılarla birlikte takımın gidişatı ve takviyenin şart olduğu bizi işletme olarak tekrar yardım yapmaya sevk etti. Buna göre transfer komitemizin belirlediği iki ismi takıma kazandırma konusunda Yıldırımlar Yapı olarak devreye girdik ve iki oyuncumuzun tüm masraflarını karşılama kararı aldık.

İLÇEDEN KAZANDIĞIMIZI İLÇEMİZE HARCIYORUZ

Yıldırımlar Yapı olarak ilçemizdeki sosyal sorumluluğumuzu spor kulübümüze yardımlarla yerine getirdiğimize inanıyoruz. Adeta ilçemizin ismi ile özdeşleşen kulübümüze Yıldırımlar Yapı olarak sahip çıkıyoruz. Bundan sonra da Silivrispor’a sahip çıkmaya devam edeceğiz. Yıldırımlar Yapı olarak ilçemizdeki tüm spor branşlarına desteğimiz sürmektedir. Takım olarak başarıyı yakalama adına var gücümüzle çalışıyoruz. Aldığımız her galibiyetle hep birlikte sevinen tarafta olmanın mutluğu ise anlatılamaz.

TRANSFERLERİMİZLE LİDERİ DEVİRDİK

Profesyonel ligde mücadelesi veren Silivrispor’a kurum olarak verdiğimiz destekler devam edecektir. Sezon başından bu zamana kadar maddi manevi imkanlarımız dahilinde faydalı olmaya çalıştık. Hafta sonu oynadığımız maçta da gördük ki yaptığımız transferlerle birlikte grubumuzdaki lideri yenerek ligde var olduğumuzu gösterdik. Grubumuzda lider olan ve bütçesiyle de diğer takımları geride bırakan Tire 1922 spor takımını evimizde devirdik. Aldığımız üç puan ile gelecek haftalara umutla bakıyoruz artık. Yoğun bir yağışla birlikte güzel taraftarımızın da desteği ile üç puanımızı aldık. Gerçekten sevince insan bir çok zorluğu göze alabiliyor. Maçın başından sonuna kadar yağan yağmurla birlikte susmak bilmeyen bir taraftarımız vardı tribünlerde. Onları da unutmamak gerekir. Hep birlikte el ele iyi yerlere geleceğiz.

HER TÜRLÜ SPORTİF DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR

Yıldırımlar Yapı olarak ilçemizden kazandığımızı ilçemiz ile paylaşmaya devam ediyoruz. Bizim inancımız mutluluk ve hayat standardı paylaşıldıkça artar. Katlanarak büyüyen bir firmayız ve kazancımızın bir bölümünü ilçemizin gençliği için harcamaya da devam edeceğiz. Bizim için en üzücü olanı ise ilçemizde faaliyetlerini sürdüren birçok işletmenin ilçe sporuna ve eğitimine hiçbir katkısının olmaması üzücüdür. İlçemizin güzide kulüpleri var. Bu kulüplerde bizim kendi evlatlarımızın sportif geleceği şekillenmektedir. İlçede faaliyet gösteren her işletmenin küçük küçük destekleriyle daha çok gencimize sportif eğitim verebiliriz.

ZOR GÜN DOSTLARI ARIYORUZ

Önemli olan dar gün zor gün dostu olmaktır. Bollukta her kulübün etrafında insan olur. Biliyoruz ki rahat ve ferah günde ortalık dosttan geçilmiyor zaten. Bence, bir şehrin spor kulübü o şehrin marka değerini artıran faktörler arasında yer alır. Yaşadığımız şehrin kaliteli ve marka bir şehir olmasını kim istemez ki? Başta da belirttiğim gibi paylaştıkça artan bir mutluluktur spora yatırım. Ne kadar yatırım yaparsanız o kadar kazancınız artar. İlçemdeki her işletmenin karşılıksız katkısı kendi çocuklarımızın geleceği için önemli bir yatırımdır. Yıldırımlar Yapı ve Cengiz Yıldırım olarak bizler paylaşımlarımızı geleceğimiz olan gençlerimize yapmaktan büyük bir gurur ve onur duymaktayız. Bu onur ve gururu bizimle paylaşacak işletmecilerle hayatımız daha aydınlık ve güzel olacaktır” dedi.