Silivri Belediyesinden Yapılandırma Uyarısı

Silivri Belediyesi yetkilileri, torba yasa kapsamında 13 Ekim'de başlayan borçları yeniden yapılandırma müracaatlarının 1 Aralık 2014 tarihinde sona ereceğini hatırlatarak, uygulamadan yararlanmak isteyenleri uyardı.

TAKİP ET
Silivri Belediyesi yetkilileri, torba yasa kapsamında 13 Ekim'de başlayan borçları yeniden yapılandırma müracaatlarının 1 Aralık 2014 tarihinde sona ereceğini hatırlatarak, uygulamadan yararlanmak isteyenleri uyardı.

Silivri Belediyesi yetkilileri, borç yapılandırmada taksitlendirmenin 1 Aralık 2014 tarihi mesai saati sonunda sona ereceğini hatırlattı. Yetkililer, borcu bulunan ve yapılandırma yapmayan vatandaşları uyararak 1 Aralık'a kadar borçlarını yapılandırarak taksitlendirmeleri yapmaları gerektiğini kaydetti. Belirtilen tarihten sonra taksitlendirme yapılmayacağını hatırlatan yetkililer, 1 Aralık 2014'ten sonra borçların faizi ile birlikte alınacağını belirtti.
Belediye yetkilileri, 'Belediyeye borcu bulunan vatandaşlarımız yapılandırmada taksitlendirmek için 1 Aralık tarihini beklemesin. Son gün yığılmalar olacak. Zaman daralıyor. Bu nedenle borcu olan vatandaşlarımız uyarmakta fayda görüyoruz' dedi.

Bakmadan Geçme