Tuval ve Boyama Setleri İle Rengarenk Dünya

Bembeyaz düz tuvalleri renklendirmek için kullanılan boyama setleri Daisy Line Art firmasının sitesinde yer alır.

TAKİP ET

Bembeyaz düz tuvalleri renklendirmek için kullanılan boyama setleri Daisy Line Art firmasının sitesinde yer alır. Farklı tuval boyutlarının yer aldığı satış sitesinde tüm setler paketler halinde hazırlanıp gönderim yapılır. Farklı farklı model ve çizgilerden oluşan tuval setleri indirimli fiyatlarıyla hobi severlerle buluşuyor. Daisy Line Art ile çiçek desenli, hayvan figürlü ve doğa manzaralı tuvaller en kaliteli malzemelerden üretiliyor.

Duvarlarda El Emeği Tablolar

Boyama ve hobi setlerinin geniş yelpazeye sahip olması bu firmanın farkından ileri gelir. Tuvalin üzerinde yer alan sayılarla buluşan en doğru renk geçişleri muhteşem tabloların oluşmasını sağlar.

Doğal renkler, fırça çeşitleri, tuval boyutu ve özel tasarım kutusunun yer aldığı setler en uygun fiyat aralıklarıyla satıştadır. Hayallerde yaşatılan veya görmek istediğiniz tabloları yaşadığınız alana asmak için Daisy Line Art'a güvenin. El emeğinizle yaptığınız tabloları istediğiniz yerde değerlendirin.

Sanatsal Değerlerle Ortaya Çıkan Sonuçlar

Sayılarla boyama seti içinden çıkan fırçalar boyutlarına göre dizilir. İlk aşamada fırçayı boyaya batırmak gerekir. Su ile yumuşatılan fırçadaki boya sahip olunan sayıyla buluşturulur. Bu şekilde büyük sayıdan başlanarak tüm tuval boyanmış olacaktır. Aynı sayıya sahip kısımları bitirmeden başka sayıya geçilmez.

Bu detaya çok dikkat etmek gerekir. Tüm renk geçişlerinde fırçanızı suyla buluşturmak doğru bir hamledir. Temizlenen fırça diğer alana boya yansıtmayacağından dolayı temiz bir çalışma ortaya çıkacaktır. Tüm boyama işiniz bittikten sonra akrilik boyaların kapaklarını kapatın.

Sayılarla Boyama Setleri Uygun Fiyatlara

Rengrenk bir dünyanın içinde bulunmak isterseniz kendi emeğinizle yaptığınız muhteşem tablolar yaşam enerjisine dönüşüyor. Fırça ile temas ettirilen her renk bambaşka dünyayı size sunacak. Daisy Line Art firmasından satın alınan tüm tuval setleri en doğru malzemelerden üretilir.

Boş Zamanların En Doğru Adımı

Sayılarla Farklı renklerin birleşimiyle ortaya çıkan tüm tabloları ve boyama setlerini görmek ve sipariş vermek için whatsapp hattından ulaşabilirsiniz. Hobi dünyasında farklı ürünleri görmek için online şekilde takip ederek istediğiniz ürünleri hemen güvenilir bir şekilde satın alın.

Bakmadan Geçme