Demiral, Yerel Basınla Kahvaltıda Buluştu

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 10 Ocak 'Çalışan Gazeteciler Günü' dolayısı ile Silivri Yerel Basın Mensupları ile Silivri Olta Balık Restaurant ta düzenlenen kahvaltıda buluştu.

Demiral, Yerel Basınla Kahvaltıda Buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 10 Ocak  "Çalışan Gazeteciler Günü"  dolayısı ile Silivri Yerel Basın Mensupları ile Silivri Olta Balık Restaurant ta düzenlenen kahvaltıda buluştu. 

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral bu önemli gün için şu açıklamaları yaptı: ‘Demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarından biri olan gazetecilerimiz, toplumsal ve siyasi olaylara her zaman farklı bakış açıları getirmişler, bu sundukları farklı görüşlerde, daha iyi ve daha doğrunun bulunması için çok önemli bir anahtar olmuştur. İşte buda ilkeli, tarafsız ve özgür bir medyanın toplumsal kalkınmada ki önemini göstermektedir. İnsanlara bilgi ve haber akışı sağlayan gazetecilik mesleği aynı zaman da toplumun sesi görevini de görerek, bazı konular da idarecilerin gerçekleştirecekleri icraatların de belirleyicisi olurlar. Bu gibi çok önemli misyonları üstlenmiş olan değerli basın mensuplarımızın görevlerini yerine getirmek için gecelerini gündüzlerine katarak yeri geldiğinde canlarını bile ortaya koyarak gösterdikleri meşakkatli çalışmaları, her türlü takdirin üzerinde değerlendirilmesi gereken bir husustur.Bu duygu ve düşüncelerle, mesleklerini hayatlarına göre değil de, hayatlarını mesleklerine göre şekillendirecek kadar fedakârlık gerektiren gazetecilik mesleğini yerine getiren, öncelikle Silivri’mizdeki Yerel Basın Mensubu arkadaşlarıma bundan sonra ki çalışma hayatlarında başarılar dilerim.’