Eylül Ayı Meclisi II. Birleşimi Yarın

Silivri Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısının II. Birleşimi, 6 Eylül 2019 Cuma günü saat 15.30'da Silivri Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Eylül Ayı Meclisi II. Birleşimi Yarın
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı’nın II. Birleşiminin I. Oturumu, 6 Eylül Cuma günü Saat 15.30’da Silivri Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek. Toplantıda görüşülecek gündem maddeleri şu şekilde;

G Ü N D E M :

1- Marmara Bölgesi sismik etkinliğinin takibi için Deprem İstasyonu ve bahçesi olarak kullanılmak üzere Silivri Büyüksinekli Mahallesi, 1037 nolu parselde 5x10 ebadındaki alanın Boğaziçi Üniversitesi adına tahsisi ile ilgili Hukuk Komisyonu raporunun görüşülmesi.

2- Mahalli İdareler İşverenleri Sendikasına belediyemizce üye olunması ve yetki verilmesi ile ilgili Hukuk Komisyonu raporunun görüşülmesi.

3- Silivri İlçesi, Piri Mehmet Paşa Mahallesi 933 ada, 7 parsel ile kısmen 8 ada, 130 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği ile ilgili İmar Komisyonu raporunun görüşülmesi.

4- Silivri İlçesi, Alipaşa Mahallesi 337 ada 3 parsel, 328 ada 1 parsel ve 354 ada 2 parselin doğusunda kalan alana ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli İmar Planı Değişikliği ile ilgili İmar Komisyonu raporunun görüşülmesi.

5- Silivri İlçesi, Selimpaşa Mahallesi Konut Dışı Kentsel Çalışma Alanlarına ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği ile ilgili İmar Komisyonu raporunun görüşülmesi.

6- Belediyemize ait hissedarı olduğumuz parsellerdeki hisselerimizin satışı ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun görüşülmesi.

7- Silivri Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesis İşletmesi adı altında Bütçe İçi İşletme Kurulması ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun görüşülmesi.

8- Karaman Kardeşler Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi tarafından 34 EC 5671 plakalı çöp kamyonunun belediyemize hibe talepleri ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun görüşülmesi.