Kalko: Silivrispor'umuzun duruşunu gösterdiler

Silivrispor Kulübü Başkanı Ümit Kalko, bugün oynanan Türk Metal Kırıkkalespor karşılaşması sonrası gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

Kalko: Silivrispor'umuzun duruşunu gösterdiler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivrispor Kulübü Başkanı Ümit Kalko, bugün oynanan Türk Metal Kırıkkalespor karşılaşması sonrası muhabirimiz Eyüp Can Balaban’a özel açıklamalarda bulundu. Telefonla ulaştığımız Silivrispor Kulüp Başkanı Ümit Kalko, dün yaşanan hain terör saldırısına tepki gösteren futbolcuların Silivrispor’un duruşunu ortaya koyduğunu belirtirken, transfer konusunda da açıklamada bulundu.

Futbolculara teşekkür etti

Sözlerine ilk yarının bitimine iki maç kala 6 puan hedefiyle bu maça çıktıklarını belirterek başlayan Kalko, gol sevincinde polislere koşan futbolcularını da tebrik ederek devam etti. Kalko’nun açıklaması şu şekilde:

“Özellikle son iki hafta kalmıştı ilk yarının bitimine. Bu iki haftayı da 6 puanla tamamlayıp liderliği ele alıp, özellikle gelecek hafta oynayacağımız Kırıkhanspor maçında da galibiyet alarak arayı açmayı planladık. Bu doğrultuda bu haftaki maç bizim için çok önemliydi. Çünkü ne kadar Kırıkkalespor ligde son sıralarda olsa da oynadığı oyun kalitesi iyi olan bir takımdı. Maçtan galip gelmemiz bizi çok mutlu etti. Özellikle de futbolcu kardeşlerimizin gol sevinçlerinde polis kardeşlerimizle birlikte kutlamaları, özellikle dün yaşanan hain terör saldırısından sonra Silivrispor’umuzun duruşunu göstermesi açısından, sporun tek amacının galibiyet olmadığının, aynı zamanda da barıştan ve kardeşlikten yana olduğunu göstermesinden yana da önemliydi. Bu açıdan futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum.”

Hocamızın raporuna göre hareket edeceğiz

Önümüzdeki hafta oynanacak Kırıkhanspor maçına odaklandıklarını belirterek sözlerine devam eden Kalko, transfer konusunda da bu maçtan sonra gelecek teknik heyet raporunu beklediklerini belirtti.

“Önümüzdeki hafta oynayacağımız Kırıkhanspor maçına odaklanmış durumdayız. Ondan sonra da iyi bir ara kamp dönemine geçilip, hocamızın vereceği transfer listesi doğrultusunda takımımızı güçlendirip bu sene şampiyonluğu riske atmak istemiyoruz.

Şu anda teknik heyetten gelecek raporu bekliyoruz. Muhtemelen Kırıkhanspor maçının hemen akabinde raporunu iletmiş olacaklar. Ondan sonra da ikinci yarıya yeni transferlerimizle devam edeceğimizi söyleyebiliriz. Ama takım şu anda lider durumda ve çok büyük transfer ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Köklü bir revizyona gidilecek bir durum yok zaten ancak hocamızın taleplerini yerine getireceğiz.”

Eyüp Can BALABAN