Kültür Merkezi Eğitimcileri Çalışmalarını Anlattı

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi ve Mahalle Evi eğitimcileri kültür ve sanat faaliyetlerini, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birim müdürlerine sunum eşliğinde anlattı.

Kültür Merkezi Eğitimcileri Çalışmalarını Anlattı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, geçtiğimiz hafta Kültür Merkezi eğitimcileriyle bir araya gelerek çalışmaları dinlemişti. Kültür Merkezi ve Mahalle Evi eğitimcileri, sürdürülen faaliyetleri, kursları ve projelerini bu kez de meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile paylaştı. Kale Park Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen toplantıya Başkan Işıklar da katıldı. 

KÜLTÜR SANAT ÇALIŞMALARINI PAYLAŞTILAR

Her branşın eğitimcisi kurslar hakkında bilgiler vererek, çalışmaları daha ileriye taşımak konusundaki projelerini paylaştı. 

IŞIKLAR EĞİTİMCİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Yapılan çalışmaların daha çok duyurulması ve daha fazla kişiye ulaşılması gerektiğini ifade eden Işıklar, Kültür Merkezi ve Mahalle Evleri eğitmenlerine hizmetleri için teşekkür etti. Kolaylaştırıcı ve ön açıcı olmak istediğini yineleyen Başkan Işıklar, ilçede kültür sanat faaliyetlerinin arttırılmasına yönelik proje ve önerileri dinlemekten mutluluk duyduğunu dile getirdi.