Mağdur sayısı her geçen gün artıyor!

Geçtiğimiz aylarda 'FETÖ'nün araçlarını ucuza satıyoruz' diyerek Silivri'de çok sayıda kişiyi dolandıran şahıslarından E.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mağdur sayısı her geçen gün artıyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dolandırıcılar, geçtiğimiz aylarda piyasa değeri 100 bin lira olan araçları çok daha ucuza satarak piyasaya güven vermeye başlamış, Silivri’den de birkaç ismi yanlarına dahil eden dolandırıcılar, aralarında oto galericileri, siyasetçiler, memurlar ve iş dünyasından bir çok isimden yaklaşık 100 milyon lira (100 Trilyon) vurgun yaparak sırra kadem basmıştı.

Adliye kaynaklarından edinilen bilgilere göre, yapılan şikâyetler üzerine harekete geçen Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, şüpheli şahısların yakalanması için karar çıkardı.
Çıkarılan yakalama kararına istinaden çalışma başlatan güvenlik güçleri, şüphelilerden E.Ö.’yü İlçe dışında yakaladı. Gözaltına alınan şüpheli şahıs çıkarıldığı mahkemece dolandırıcılık suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Dolandırıcıların bugüne kadar 30’dan fazla kişiyi aynı yöntemle dolandırdığı  tespit edilirken, mağdur sayısının her geçen gün arttığı öğrenildi.