Velioğlu Tuning'den araç dezenfekte hizmeti

Silivri Sanayi Sitesi'nde faaliyetini sürdüren Velioığlu Tuning, koronavirüse karşı araçları buhar yöntemi ile dezenfekte hizmetlerine de başladı.

Velioğlu Tuning'den araç dezenfekte hizmeti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkileyen koronavirüse karşı Silivri’de de tedbirler alındı. Özellikle araç sürücüleri, otomobillerinin daha temiz ve hijyenik olması için araçlarını özel ilaçlarla dezenfekte ediyor.

Silivri Sanayi Sitesi’nde faaliyetini sürdüren Velioğlu Tuning otomobiller ile ticari taksiler ve toplu taşıma araçlarında dezenfekte işlemi başlattı.

Koronavirüse karşı önlem aldıklarını belirten Velioğlu Tuning yetkilileri, "Kapı kolları, koltuklar, torpido ve özellikle klima peteklerinin içlerini, dezenfekte ilacını buhar makinesine koyarak buharla dezenfekte ediyoruz. Müşterilerimizin araçlarını, ticari taksileri dezenfekte ediyoruz. Özellikle ticari taksilere her gün onlarca müşteri biniyor sonuçta, temizliğini yapıyoruz. Koronavirüse dikkat ediyoruz. Panik yapmadan sadece sağlık yönünden daha dikkat etmeye çalışıyoruz" dedi.

Velioğlu Tuning de ayrıca Antibakteriyel İç Temizlik, Detaylı temizlik, Dış yıkama, Motor yıkama, Boya koruma, Pasta cila, Far temizleme, Jant temizleme, hizmetleri de sunulmakta

Velioğlu Tuningden araç dezenfekte hizmeti

Velioğlu Tuningden araç dezenfekte hizmeti