Akşam trafiğini çözecek karar

Silivri Konutlar alt geçitte akşam saatlerinde yaşanan trafik yoğunluğuna İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden geçici çözüm geldi. Dün akşam saatlerinde yapılan uygulamayla araç sürücüleri bölgeden yoğunluk yaşamadan yollarına devam ettiler.

TAKİP ET
Silivri Konutlar alt geçitte akşam saatlerinde yaşanan trafik yoğunluğuna İlçe Emniyet Müdürlüğünden geçici çözüm geldi. Dün akşam saatlerinde yapılan uygulamayla araç sürücüleri bölgeden yoğunluk yaşamadan yollarına devam ettiler.

Silivri'nin önemli bir sorunu olan ve Yeni mahalle konutlar bölgesine araç sürücülerinin tercihli geçiş noktalarından biri olan Konutlar alt geçitte genellikle akşam saatlerinde yaşanan araç trafiği sorununu çözmeyi hedefleyen İlçe Emniyet Müdürlüğü, dün akşam farklı bir uygulamayı hayata geçirdi. Çarşı istikametine gidecek olan araçları tek yöne, otogar istikametine gidecek araçları İtfaiye istikametine, tek yön olarak yönlendiren görevli ekipler, akşam saatlerinde yaşanan trafiğin sorunsuzca ilerlemesini sağladılar. Yapılan uygulamaya bundan sonraki günlerde devam edileceği öğrenilirken, uygulama araç sürücüleri ve vatandaşlardan tam not aldı.

Hayata geçirilen uygulama, önceki günlerde Yeni Mahalle Muhtarı Yavuz Alçı tarafından sosyal medyada öneri olarak paylaşılmıştı.

Haberin videosu için alternatif link

Bakmadan Geçme