İşletme sahipleri için Cazip teklif!

Geçtiğimiz aylarda yayına başlayan ve vatandaşların Silivri'deki rehberi olmayı hedefleyen Silivri Firma Rehberi, işletme sahiplerine cazip teklifler sunmaya devam ediyor.

TAKİP ET

Silivri'de geniş kapsamlı tek firma rehberi platformu olarak yayın hayatına başlayan silivrifirmarehberi.org'a kısa süre içerisinde onlarca işyeri kayıt oldu. Silivri Firma Rehberi, İnsanların Silivri'de ki ihtiyaç duydukları hizmete ulaşmak ve kolay bulunabilirlik açısından kullanıcılarına rehberlik hizmeti vermeye devam ediyor.
Silivri Firma Rehberi yetkilileri 'Tüketicilere ulaşmanın en kolay yolu reklam vermektir. Fakat yüksek reklam maliyetleri firmaları bir hayli zorlamaktadır. Hem üretici hem de tüketiciler için yeni arayışlar başladı ve bunun sonunda firma rehberi oluşturuldu. Satıcı ve müşteriyi bir araya getiren en önemli platform olan firma rehberi ücretsiz reklam ve tanıtımın en güzel yoludur' diyerek Firma rehberine kayıt olmanız için en önemli nedenleri sıraladılar.

*Firmanızın tanıtımı ve kalitesini ücretsiz yapmak

*Hedef kitlenize en kısa zamanda ulaşmak

*Dijital platformda yerinizi almak

*Reklam ve tanıtım hizmeti maliyetini ortadan kaldırmak

*Arama motorlarında en üst sıralarda olmak

*Sanal bir mağazaya sahip olmak

*Bulunabilirlik oranını yükseltmek

Firma rehberi ile yukarıda belirtilmiş tüm önemli avantajlara sahip olabilirsiniz. Firma rehberi ile firmanıza ait olan tüm kampanyaları hedef kitlenize ulaştırabilir firmanız ile ilgili tüm bilgileri detaylı şekilde ekleyerek tüketicilerin size direk ulaşmasını sağlayabilmektesiniz. Yüksek bütçeli reklam çalışmaları yerine kaliteli firma ve tüketicileri bir araya getiren silivrifirmarehberi.org ile kaliteye yıllık 100 TL'ye sahip olabilirsiniz. Firma rehberi ile tüketici ve üretici zaman kaybetmeden bir araya geldiği büyük bir platformdur. Firma rehberinde var olan bir firma sayfası internetteki bayi gibidir. Siz uyurken bile sayfanız sizin yerinize daima çalışır.

http://silivrifirmarehberi.org

Bakmadan Geçme