Muhasebeciler Ödül Töreninde bir araya geldi

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nın meslekte 10. Yılını dolduranlar için düzenlenen ödül törenine katıldı.

TAKİP ET
İSMMMO Silivri Temsilciliği'nin düzenlediği Meslekte 10. yılını dolduranlar adına düzenlenen ödül töreni Silivri Belediyesi Yaşar Kemal Sergi Salonunda Gerçekleştirildi. Törene Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, TÜRMOB Genel Sekreteri Yücel Akdemir İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Yahya Arıkan, Silivri Oda Temsilcisi Saadet Gençoğlu, CHP Meclis Üyeleri ve bölgemiz Mali Müşavir ve Muhasebecileri katıldı. 

IŞIKLAR MESLEKİ ÖRGÜTLENMENİN ÖNEMİNİ VURGULADI

Törende konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar şunları söyledi: 'Bir mesleğin itibar kazanması, onurlu bir meslek haline gelmesi demokratik kitle örgütleri, baskı grupları dediğimiz örgütlü bir yapılarla mümkündür. Mesleklerin itibar kazanması da bu örgütlü yapılar sayesindedir. Rahmetli Erkin Ağabeyi rahmetle anıyorum, kendisinin bu mesleğe önemli katkıları olduğunu yakinen biliyorum. Türkiye'nin geldiği bu noktada, ülkemizin içinde bulunduğu koşullar malum onlarla mücadele etmeye devam ediyoruz. Siz birebir temas sağladığınız üreten kesimin, gerek hizmet üretsin, gerek mal üretsin bir üretim içinde olan kesimin en can yakıcı sorunlarını bilenlersiniz. Bu önemli bir sorumluluk. Hem vatandaşlık hem de kamusal bir görev. Aydınlık, çağdaş ve refah içerisinde bir geleceğe ulaşmamız konusunda sizlerin katkılarınız çok önemli.' Konuşmaların ardından meslekte 10. yılını dolduranlara onur belgeleri takdim edildi. 



Bakmadan Geçme