Sakinlik ve Yunan Esintileri İçerisinde 3 Muhteşem Butik Otel

İzmir'de rüya gibi bir tatil yapabileceğiniz seçeneklerin arasından Alaçatı başta geliyor.

TAKİP ET

İzmir'de rüya gibi bir tatil yapabileceğiniz seçeneklerin arasından Alaçatı başta geliyor. Renkli ve taş sokaklarında gezebileceğiniz, tertemiz denizinde yüzebileceğiniz ve Ege'nin lezzetlerini tadabileceğiniz bu muhteşem bölgede unutulmaz bir tatil yapabilirsiniz. Tatiliniz boyunca konaklayabileceğiniz birçok seçeneği bulunuyor. Alaçatı Otelleri arasından isteklerinize uygun oteli tercih edebilirsiniz. Alaçatı otelleri Ege'nin güzelliklerini ve Yunan esintilerini bir arada sunuyor. Bu esintileri ve bölgenin sakinliğini en güzel şekilde yansıtan oteller arasında butik oteller de bulunuyor.

1. Alakapı Otel

Taş yapısıyla dikkat çeken Alakapı Otel, şirin bahçesi ve havuzuyla size sakin bir tatil vaat ediyor. Bu otel Alaçatı'da konaklayabileceğiniz en güzel butik otellerin arasında bulunuyor. Romantik anlar yaşayabileceğiniz Alakapı Otel, modern dekorasyonu ve özenle seçilmiş konforlu mobilyaları barındırıyor. Bölgedeki organik ürünlerden hazırlanan kahvaltılar sayesinde Ege'nin çeşitli lezzetlerini tadabilirsiniz. Otelin açık havuzu sayesinde dilediğiniz gibi yüzebilir, güneşlenme terası sayesinde güneşin tadını çıkarabilirsiniz. Günün yorgunluğunu atabileceğiniz sauna hizmeti ile tatilinize dinç bir şekilde devam edebilirsiniz.

2. Alaçatı Vespera Butik Otel

Otantik bir tatil istiyorsanız konaklamak için Alaçatı Vespera Butik Otel'i tercih edebilirsiniz. Şehirden uzakta sakin bir bölgede konaklamanızı sağlayan Vespera Butik Otel, havaalanı servisi, oda servisi, açık büfe veya serpme kahvaltı gibi hizmetler sunuyor. Konaklamanız boyunca bu tür hizmetlerden yararlanarak keyifli bir tatil geçirebilirsiniz. Otelin sağladığı ücretsiz internet bağlantısı ile tatilinizin en güzel anlarını sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Günün yorgunluğunu atabileceğiniz size özel banyolarda rahatlayabilir, konforlu yatağınızda dinlenebilirsiniz.

3. Le Vent Alaçatı Butik Otel

Sakin ve huzurlu bir tatil için Le Vent Alaçatı Butik Otel'de konaklayabilirsiniz. Balkonlu oda veya deluxe oda gibi seçenekleriyle konforunuzu sağlayan otelin dört bir tarafından şehir manzarasını seyredebilirsiniz. Alaçatı'yı gezmek istiyorsanız otelin araç kiralama hizmetinden yararlanarak şehri turlayabilirsiniz. Uzun süre tatil yapacaksanız kirli çamaşırlarınız için otelin kuru temizleme seçeneğini değerlendirebilirsiniz. Le Vent Alaçatı Butik Oteli'n bahçesinde sevdiklerinizle beraber eğlenceli anlar yaşayarak eşsiz tatil anılarınıza yenilerini ekleyebilirsiniz.

Türkiye'nin otel arama motoru Neredekal.com'dan daha geniş bilgilere sahip olabilirsiniz.

Bakmadan Geçme