'Silivri Belediyesine Hizmet Bayrağını Dikeceğiz'
AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Danışma Kurulu Üyeleri İlçe konferans salonunda düzenlenen kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Toplantıya, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, AK Parti Silivri Belediye Başkanı Adayı Mimar Tahir Sert, SKM Başkanı Filiz Güler, Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Gezeren ve Danışma Kurulu Üyeleri katıldı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği toplantıda, seçim çalışmaları masaya yatırıldı.
AK Parti Silivri İlçe Teşkilat Binası'nda, Danışma Kurulu toplantısı düzenlendi. Kahvaltılı toplantıya, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, AK Parti Belediye Başkanı Adayı Mimar Tahir Sert, SKM Başkanı Filiz Güler, AK Parti Silivri Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Gezeren, Metin Karakaş, Hüseyin Turan, Hüsnü Yaşar Yalman, Emrah Maşalacı, Naif Yıldızlar, Ahmet Yağcıoğlu, Mevlüt Alkan ve Danışma Kurlu Üyeleri katıldı.
PROJELERİMİZİ ORTAK AKIL İLE BELİRLEDİK
Seçime yönelik çalışmalar ve projeler değerlendirildiği toplantının açılış konuşmasını AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral yaptı. İBB Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş'la Silivri projeleri üzerinde biç çok kez değerlendirme yaptıklarını ve çalışmalara değinerek projelerle ilgili İBB'den tam destek aldıklarına dikkat çeken Demiral; 'İlçe Başkanlığım sürecinde, herkesten destek gördüm. Bu sürecin ardından aday adaylığı sürecini yaşadık. Ancak bu dönemde de birlik, beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdürdük. Her hafta toplantılar yaptık. Tecrübelerimizi paylaştık. İstişarede hayır vardır. Biz projelerimizi ortak akıl ile belirledik. Ortaya Silivri'miz için çok değerli fikirler çıktı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş ile son görüşmemizde, bütün projelerimiz için onay aldık. Belediye Meclis Üyesi Adaylarının belirlenmesinde 8 kişilik bir komisyon değerlendirmelerde bulundu. Listemiz daha çok teşkilat ağırlıklı olacak. Birlik tablomuzu bozmadan, oyumuzu yükselterek ilerlemeye devam edeceğiz' dedi.
DAĞILACAĞIMIZI ÜMİT EDENLER HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADI
AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert, Silivri için tasarlanan bütün projeleri yerine getireceğini söyleyerek, 'Sayın Başbakanımızın bize verdiği görevi layığı ile yerine getirmeye çalışacağım. Aday adaylığı sürecinde seviyeli bir zaman geçirdik. Birbirimize kenetlendik ve aday ayırt etmeden partimiz için çalışma sözü verdik. Bizim dağılacağımızı ümit eden herkes hayal kırıklığına uğradı. Başkanlarımızın hepsine teşekkür ediyorum. . İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş ve Daire Amirleri ile toplantılar yaptık. Kadir Topbaş, Silivri için düşündüğümüz bütün projelere onay verdi. Bizler bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğiz. Silivri, Cumhuriyet Tarihi boyunca alamadığı hizmeti Hüseyin Turan zamanında almıştır. Bizlerde bu hizmetlere hizmet katarak devam edeceğiz. Bu süreçte Silivri'nin derdi ile dertlenen herkesin fikrine müracaat edeceğiz. 30 Martta seçimleri kazanarak, Silivri Belediyesi'ne hizmet bayrağımızı dikeceğiz' dedi.
SEÇİMİ KAZANMA İHTİMALİ EN YÜKSEK PARTİ AK PARTİ'DİR
Metin Karakaş konuşmasında, danışma kurulunun teşkilat için önemine değindi ve Silivri'de seçimi kazanma ihtimali en yüksek olan partinin AK Parti olduğunu belirtti. Karakaş; 'Hepinizin huzurunda, onur duyduğum, teşkilata çok ciddi emekleri olan, bize her zaman katkı sağladığına inandığımız, istişareler ile teşkilatımızın küllerinden yeniden doğmasına katkısı olan danışma kurulumuza teşekkür ediyorum. Nefse galip gelmenin ne anlam ifade ettiğini, adaylık açıklanınca öğrendim. Nefsimize bu noktada üstün gelmemiz hem teşkilatçılığımız açısından hem de erdemli bir insan olmamız açısından önemli bir adımdı. Aday adaylığı sürecinde gösterilen başarıdan dolayı herkese teşekkür ediyorum.Silivri'de seçimi kazanma ihtimali en yüksek olan parti AK Parti'dir. Bu konuşa üzerimize düşeni yapacağız.' dedi
TURAN 'AK PARTİ SÖZ VERİRSE YAPAR'
Hüseyin Turan AK Parti'nin verdiği sözleri tutan bir parti olduğunu ve başbakanımızın Vekili olan Tahir Sert'e sahip çıkarak, seçimi kazanacaklarımı söyledi. Turan; 'Partimiz muhafazakr ve demokrat bir parti. Bizim siyasi görüşlerimize ve yaşam biçimimize uygun olduğu için burada yer alıyoruz. Adayımız Tahir Sert olarak açıklandığında, hayırlısının bu olduğuna inandım. Diğer aday adayı arkadaşlarımız ile birlikte, Tahir Sert'in arkasında dimdik duracağız. Birbirimize destek olarak, gelecek için çabalayacağız.Bundan sonraki süreçte adayın etrafında birleşerek, Başbakanımızın vekiline sahip çıkmamız gerektiğini düşünüyorum. 'AK Parti söylerse yapar' sözüne Silivri halkı inanıyor. Çünkü biz her zaman söylediklerimizi yaptık. Verdiğimiz sözleri tuttuk. Elimizdeki bu hazineyi insanlara da anlatıp, seçimi kazanacağımızı düşünüyorum' dedi.
AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı SKM Başkanı Filiz Güler ise SKM Çalışma programı ile ilgili bilgiler vererek katılımcılara desteklerinden dolayı teşekkür etti. Konuşmaların ardından toplantıya katılan Danışma Kurulu Üyeleri de söz alarak Silivri yerel seçim zaferi için görüş ve önerilerini belirtti. Yapılan istişarelerin ardından toplantı sona erdi.