Türkiye'de Tatil Yapabileceğiniz En İyi Yerler

Tüm yılın stresinden kurtulmak ve muhteşem bir tatil yapmak için ülkemizde gidilebilecek çok fazla yer bulunuyor. Bunları birbiri ile kıyaslamak ve en iyi tatil beldelerini keşfetmek gerçekten çok kolay değil. Ancak yine de sizler için en güzel tatil beldelerini araştırdık ve sonuçlarını de hemen paylaşıyoruz.

TAKİP ET

Ancak yine de sizler için en güzel tatil beldelerini araştırdık ve sonuçlarını de hemen paylaşıyoruz.

Antalya – Kaş

Turkuaz mavisi denizi ve bembeyaz kumsalı ile Kaputaş Plajı binlerce kişiyi bir mıknatıs gibi Antalya Kaş bölgesine çekiyor. Sadece bu plajda güneşlenebilmek bile muhteşem bir duygu! Ayrıca Xanthos Antik kenti de başlı başına bu bölgede tatil yapmanız için yeterli bir nedene dönüşüyor. Kendinizi bambaşka bir atmosferde hissetmenizi sağlayan bu bölgede tarihi dokuyu çok net hissedebileceksiniz.

(Xanthos Antik Kenti'nde güneşin doğuşunu ve batışını mutlaka izleyin.)

Balıkesir – Ayvalık

Onlarca farklı koy arasından hangisini gezeceğinize, denize hangi koydan gireceğinize karar veremiyorsunuz. Dağlar denize dik uzandığından koy sayısı bir hayli fazla ve her biri doğal güzelliği ile bir diğerinin en güçlü rakibi oluyor. Bir de Şeytan Tepesi var ki, romantizmi doyasıya yaşayabilirsiniz. Muhteşem manzara eşliğinde eşiniz ya da sevgiliniz ile romantik bir gün geçirebilirsiniz. Sarımsaklı Plajı ise en ünlü bölümü! Ününü ise incecik kumundan alıyor.

(Dünya Sağlık Örgütü Sarımsaklı Plajı'ndaki kumun dünyanın en güzel kumu olduğunu kanıtladı.)

Çanakkale – Bozcaada

Sanki cennetten bir köşe… Nereye baksanız harika bir deniz manzarası, nereye baksanız tabiatın seyrine doyum olmayan güzellikleri… Suyu biraz serin olduğundan Ayazma Plajı'nı size öneriyoruz. Daha önce bildiğiniz plaj keyiflerinin tümünü unutun. Ayazma Plajı'nda güneşlenmenin tadı bambaşka!

En Güzel Tatil Yerlerine Nasıl Ulaşırım?

Ulaşım noktasında da önerimiz elbette araç kiralama olacak. Toplu ulaşım tatillerde hem çok fazla zaman kaybetmenize neden oluyor hem de dinlenmek için çıktığınız bu tatilde daha fazla yoruluyorsunuz. Yaz sıcağında bavul taşımak, toplu ulaşım için sefer saatlerini beklemek, indiğiniz duraktan başka bir araca binmek için yeniden beklemek zaten tatilinizin tüm keyfini kaçırır. En iyisi Yolcu360 internet sitesine tıklayarak uygun fiyatla bir araç kiralayın. Bu sayede rahatlıkla gezebilir, tatilinizi pek çok farklı yeri görerek geçirebilirsiniz.

Bakmadan Geçme